Bence var ama çok yeni galiba adetin geçmemiş. Herhalde geçince koyu çıkıyor hcg arttıkçaMerhaba, çok saçma olacak ama bu tarz bi çizgi hamilelik çizgisi oluyor mu forumda çok kişi hamileliğini böyle öğrenmiş. Ben ilk hamileliğimde koyu renkti öğrenmiştim bugün yaptırdığımda böyle çıktı negatif diye düşündüm forumda ama herkes bende hamileliğimi böyle öğrendim yazanlarla dolu anlamadım bişey
Ben tez canlıyım bişeyi kafaya takınca hemen öğrenmeye çalışırım ondan buraları darlıyorum hemenBugün adet günüm vesilesiyle meraktan yaptığım üst üste üç testim silik çikti bende bir kaç gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum hiç olmaması gerekiyor tek olması için çizginizin.
Silik çizgi hamilelikte bebeğin varlığını ama yeni olduğunu gösteriyor muş sabırlı olacağız inşallah
Hayırlısı olsun adet geçince tekrar edersin koyulaşma olayını takip etmek lazımEvet geçmedi 1 gün var en sonki adet bitiminde spiralimi çıkartmıştım
Evet 1 hafta falan geçsin tekrar edicem testiHayırlısı olsun adet geçince tekrar edersin koyulaşma olayını takip etmek lazım
Sizinde inşallahBen tez canlıyım bişeyi kafaya takınca hemen öğrenmeye çalışırım ondan buraları darlıyorum hemenRabbim gönlünüze göre versin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Aminn beklemek zor ama beklenen güzelSizinde inşallahsabahları mide yanması ile uyanıp duruyorum adetim gecikmeye başladı umarim hayırlısı olur
Tebrik ederiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızGüncelleme yapayım konuya bakanlar için hamileyim test doğruymuş
Teşekkür ederimTebrik ederiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tebrik ederim benim de dün ve bugün yaptığım testler silik çıktı adet tarihime birkaç gün var siz kan tahlili ile öğrendiyseniz betanız kaçtıGüncelleme yapayım konuya bakanlar için hamileyim test doğruymuş
Kan tahlili ile öğrenmedim 10 gün sonra tekrar test yapmıştım 23 şubatta hamile olduğumu öğrendim 25 şubatta doktor kontrolümde zaten kese göründü hiç kan vermedim bekledim yaniTebrik ederim benim de dün ve bugün yaptığım testler silik çıktı adet tarihime birkaç gün var siz kan tahlili ile öğrendiyseniz betanız kaçtı