Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eczanede sadece artimed vardı yaArtı med , freely veya days doctor değilse pozitif gibi duruyor canım kan ver en net öyle öğrenirsin
artimedTest markası ne
predictor aldım şimdi sizce hemen yapayım mı yoksa sabah ilk idrarlamı yapayımArtı med , freely veya days doctor değilse pozitif gibi duruyor canım kan ver en net öyle öğrenirsin
Gecikmen varsa yapabilirsin canım kanıda hemen yapabilirsin inşallah güzel sonuçlar alırsınpredictor aldım şimdi sizce hemen yapayım mı yoksa sabah ilk idrarlamı yapayım
Gördüm ilk fotodaYoksa da yok sen kafayı yiyorsun deyin![]()
Ciddi misin yaGördüm ilk fotoda
Tatlım bilemezsin ne zaman döllemiş o yüzden çok yeni olablir iki gün sonra tekrar yap ya da kan verCiddi misin yaBugün adet günüm. Ama ymt üzerinden 14 gün geçti yani o yüzden tereddüt ediyorum. Olsaydı daha belirgin olurdu diye
Ay inşallah agzınızdan bal damlıyorTatlım bilemezsin ne zaman döllemiş o yüzden çok yeni olablir iki gün sonra tekrar yap ya da kan ver![]()
Bazı insanlar hiç belirti yaşamaz zaten yaşayanlarda kasık ağrısı oluyor hafif büyüdükçe artıyorAy inşallah agzınızdan bal damlıyorHiç de belirtim yok ama bakalım
Biraz daha belirginleşti eşim de gördü ya bilmiyorummBazı insanlar hiç belirti yaşamaz zaten yaşayanlarda kasık ağrısı oluyor hafif büyüdükçe artıyor![]()
Görüyorum hangi markaKizlar adetime 1 gün kaldı dün yapmıştım böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi
Bugün de lekelenme yaşadım adet oluyorum sandım kesildi
Biraz daha belirginleşti eşim de gördü ya bilmiyorumm
Hangi markaBiraz daha belirginleşti eşim de gördü ya bilmiyorumm