Silik gebelik testi

Miya357

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
565
633
23
Varmı yokmu acaba

20 gün mü geçti bugün mü yaptın testi ben olsam çatlardım meraktan. Hamile görünüyorsun. İnşallah da öyledir istiyorsan tabi bir an evvel kan ver

Hayırlı olsun canım neysetlyse tam olucakmis var tabi kuzum.cok sevindim gerçekten hayırlı olan binkan testi verin hemen haberdar edin bizide
Tamam inşallah haber gerçek teste göre varmı sence

Var kuzum öyle görünüyor net belli yani ben görüyorum bariz
Sağol bacim darısı sana olsun insallah çarşamba günü yaptim bu testi kan vermeye korkuyorum çıkmayacak diye oturdum öyle karnım buyurse var büyümüş yok iki kez kan testi negatif gelince kana gitmek istemiyorum

Sağol kuzum.amin inşallah reglim gectimi cnm çünkü böyle var duruyor yani kandada çıkar nenzamndr korunmuyonuzki cnm

Sağol kuzum.amin inşallah reglim gectimi cnm çünkü böyle var duruyor yani kandada çıkar nenzamndr korunmuyonuzki cnm
2 aydir korunmuyorum 3 aylik igne yaptırmıştı oda kasimda gunu bitti ne bilen hani igneden sonra zor biraz diyorlar 1 sene gectikten sonra dediler bende ona dayanarak korunmasız ilişkide bulundum eşimle bide test de böyle çıkınca

Kim demiş bı sene içinde olmaz diye orasını Allah bilir cnm valla valla test var görünüyor ben bu iğne olaylarını pek bilmiyorum ama okudugm kadaryla diyrm sadece korunması ilişkide her an herşey olabilir inş Allah gönlünlmuze göre versn kaç senelik evlisin cnm bu arada istyonuzmu çocuk anlamadm ben tam orasını k bakma

Kuzum ben 34 yasinda 3 çocuk annesinin iki erkek bir kız büyük oğlan 15 yasinda ikinci oğlan 12 yasinda kız da 5 yasinda olurda hayır demem sizleri gördükçe heveslerin hiç böyle çocuk fikri yoktu sürekli bakıyorum buraya testler alıp bakıyorum senin ilkmi olacak çocuğun ne kadardır bekliyorsun

Ohh Allah bağışlasın cnm hepsine uzun ömürler versin ne Güzel yaa bnde çok severim kalabalık aileyi bende 29yasindayim.1tane kızım var 3yasina giricek 1hafta sonra bizde 2ay oldu korunmayı birktk ama şimdilik bişe yok cok istyrm 2.ci olsun inş olur dualirimi esirgeme canım Allah'ım istym herkese versin gerçekten evlat çok güzel bişey

Rabbim benden önce sana versin kuzum saglikli hayirli bi evlat insallah❤ neyle korunuyordu haplami spriallami bu ikisinden biriyse kalirsin yakında bende hap çıkmıştım senin yaşına gelene kadar şükür 3 tane oldu rabbim uzun ömür saglik versin seninkide benimkilerede

Eşim.korunuyirdu aslında cnm geri cekilmeyle. Bulmiyrm olur mu dualarım için çok teşekkür ederim Allah razı olsun cnm inşallah kalırm yavrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…