Silik gebelik testi bakabilir misiniz

rainoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
3
0
26
Merhaba arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim geçen ay çift çizgi gördüm adet gecikmesinin ikinci günü adet oldum
Bu ay da adetim 4 gün gecikti dün sabah erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün akşama doğru yaptım daha da silik çıktı acaba akşam yaptım diye mi böyle oldu bilemedim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor geçiyor ama adet günümdede açık kahve lekelenme oldu bir damla kadar sonra durdu bu durumu yaşayanlar var mı sabah testi ile akşam testi durumu değiştirir mi
Testinin fotoğrafını aşağı koyuyorum

Eklentiler

• IMG_3531.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 14
Canım sabah daha konsantre olduğu için Beta daha çok çıkıyor o yüzden akşam yaptığın daha silik çıkmıştır. Kan verirsin artık hayırlı uğurlu olsun

İnşallah gebelik vardır akşam ki silik çıktığı için tekrar kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum inşallah değildir

İnşallah gebelik vardır akşam ki silik çıktığı için tekrar kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum inşallah değildir
Biliyorum aklımıza hep yaşadığımız kötü tecrübeler geliyor ama o siliklik dediğim gibi ilk idrar olmadığı için inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…