- 24 Nisan 2015
- 10
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi tuba_eslem
testi yaptıktan ne kadar sonra bu hale geldi? biraz beklemiş gibi duruyo!merhaba bayanlar tecrübeli olup bana yardımcı olabilicek arkadaşkar varmı sizce gebelik varmı?
bazen buharlaşma oluyo ondan sonra testle bu şekle gelebilio. önemli olan ilk 10 dk sonunda gördüğün sonuç. içinde şüphe kalmasın bence 1 test daha alıp tekrarlaevet yapıp dısarı cıktım geldiğimde böyleydi ama daha öncede test yaptım hiç böyle olmamıstı?
ANLADIM CANIM ZATEN DAHA GÜNÜME BES GÜN VAR BİRAZ DAHA BEKLİYİM OZMANbazen buharlaşma oluyo ondan sonra testle bu şekle gelebilio. önemli olan ilk 10 dk sonunda gördüğün sonuç. içinde şüphe kalmasın bence 1 test daha alıp tekrarla
Canim burayada yaz insallah seninde vardir benimdemerhaba arkadaşlar benim de öyle oldu sabah yaptım atacamtık tekrar bakıyım dedim 3 saat sonra falan baktım silik çizgi görünüyor dediğiniz gibiyse ben de de bebek yok bugün kan verecem hayırlısı her şeyin bu ayda olmadı sanırım
canım inşallah ama umudum azaldı ilk 10 dakika deniyor ya benim ondan sonra çıktı dün de yarım saatte çıkmıştı ikinci çizgi sabah o yüzden tekrar denemek istemiştim kısmet inşallah vardır ikimizin deCanim burayada yaz insallah seninde vardir benimde
Gunun gectimi senin?canım inşallah ama umudum azaldı ilk 10 dakika deniyor ya benim ondan sonra çıktı dün de yarım saatte çıkmıştı ikinci çizgi sabah o yüzden tekrar denemek istemiştim kısmet inşallah vardır ikimizin de
canım ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bugün iğnenin 15. günü adetime 4 gün varGunun gectimi senin?
canım ben evleneli 10 ay oldu korunmayalı 6 ay oldu yaşım 27 o yüzden bebek çok istiyorum hayırlısı bakalım sanırım yok canım sıkıldı şimdidenAnladim canim biz daha yeni evli sayilirz bu dirduncu ayim korunmayi birakali sanirim adetimede bes gun var sanirim
canım benim 3 tane yumurtam vardı 18 20 22 mm doktor deneyelim iğneyle zaman kaybetmeyelim dedi hayırlısı bakalım bugün kan verecem sonuç ne ise hayırlısı olsunSende yenisjn ya sikma caninida bu catlatma ignesini benim bildigim sekiz dokuz aydan sonra yapiyorlar
yaptırdım canım malesef negatif çok çok üzgünüm îlk dememem başarısız 0,31 çıktı idrar testine güvenmr canım kan testi yaptır bu ay çok ümitlenmiştim ama malesef brn ovitralla 250 mg kullanmıştım iğneyi az mı geldi mg bilemiyorum salı günü adet günüm diğer ay inşallah hayırlısı her şeyinCanim yaptirdinmi kan testi
Canim bende klomem igne kulamdim 5 gun erken adet oldum ben o ignelerle hamile kalan gormedm ise yaramiyor sankiyaptırdım canım malesef negatif çok çok üzgünüm îlk dememem başarısız 0,31 çıktı idrar testine güvenmr canım kan testi yaptır bu ay çok ümitlenmiştim ama malesef brn ovitralla 250 mg kullanmıştım iğneyi az mı geldi mg bilemiyorum salı günü adet günüm diğer ay inşallah hayırlısı her şeyin