Canım resim atar mısınKızlar dün bat günümdü kaset test yaptım negatif ve erken gebelik testi yaptım silik çizgi vardı bugün tekrarladım daha silik çıktı baya zor gördüm çizgiyi ama var, neden oluyor olabilir normal mi daha koyu olması gerekmiyormuydu ?
Bu durumu yaşamış olan varmı ?
Kan verdim bugün yinede, yarın alırım sonucu galiba
Foto paylassaydınız keske.
Dünkü test kızlar.Canım resim atar mısınya seni hep görüyorum inşAllah gebesindir inşAllah
Evet canım silik görünüyor.Kan testinde inşallah çıkar burdan paylaş olur muDünkü test kızlar.
Bugünde bundan silik çıktı
Tamam canım inşallah! Sadece bana şüphe ettiren şey bugünki test çok fazla silik olmasıydı düne bakarak.Evet canım silik görünüyor.Kan testinde inşallah çıkar burdan paylaş olur mu
Evet canım ilk idrarEvet çok silik de olsa görünüyor. Sabah ilk idrarla mi yaptin
Cümlemizin canım sağol inşallahRabbim gönlünüze gore versin inşallah
Kan verdiniz mi?
Mutlaka buraya yaz. Kan ver kesinlikle
Kizlar negatif cikti. Gercekten anlam veremedim belirtilerin alaasini yaşadım adetim gecikti testim böyle çıktı.. çok şaşırdım.Evet canım silik görünüyor.Kan testinde inşallah çıkar burdan paylaş olur mu
Amiinn canım beniimmKizlar negatif cikti. Gercekten anlam veremedim belirtilerin alaasini yaşadım adetim gecikti testim böyle çıktı.. çok şaşırdım.
Ne diyim hayırlısını versin Rabbim
Ben kimyasal olabileceğini düşündüm canım hayırlısı olsunKizlar negatif cikti. Gercekten anlam veremedim belirtilerin alaasini yaşadım adetim gecikti testim böyle çıktı.. çok şaşırdım.
Ne diyim hayırlısını versin Rabbim
Canım sonucum 0,100 çıktı bi önceki yaptığım kan sonucuyla aynı. Bence hiç olmadı gebelikBen kimyasal olabileceğini düşündüm canım hayırlısı olsun
Daha erken olabilir canım heleki geç dölenme olduysa. Valla ben bile bi mucize olabilir mi diyorumBenm de bata 8 gun var hemsireyim nöbetteym dedim bi kan vereyim. 0 çıkmış. Erken mi yaptım bilmiyorum modum düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?