- 24 Aralık 2020
- 39
- 15
- 29
- Konu Sahibi minikkalpler1
Arkadaşlar merhaba. Ben son 1 yıldır korunmuyorum eşimle çocuk istiyoruz. Ama pkolu olduğum için kolay olucağını düşünmüyodum. Sonra YouTube da gezerken tesadüfen Gülbahar Ölçüye denk geldim. Videosunda çakşır kökü suyundan ve ovulasyon testinden bahsediyodu. Bir Umut ovulasyon testine başladım ve çakşır kökü duyu sipariş verdim. Ovulasyon testinde 22.gün pik gördüm o 3 günü değerlendirmem gerekiyordu ama ben sadece 1 günü değerlendirebildim. Pko yüzünden yumurtlamam çok düzensiz adetlerim hiç zamanında gelmez. Çakşır kökü suyunun mucizesi mi yoksa tesadüfmü bilmem ama suyu içmeye başladıktan 4 5 gün sonra yumurtlamam oldu ve suyu kestim. Yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti ve reglme 4 gün kala dayanamayıp test yaptım. Rüyamda hamile olduğumu gördüm üstelik prodoctor diye bi markanın erken gebelik testi. İkinci çizgiyi gördüm ilk defa aşırı heyecanlıyım şuan. Silik ama ikinci çizgi gözle görülür şekildede belli. İlk fırsatta gidip kan tahlili yaptırıcam. Umarım hiçbir sorun çıkmaz ve bebeğimi kucağıma alırım. Pkoluyum diye sakın üzülmeyin yani. Allah kısmet edince oluyor. Bu çakşır kökü suyunu ve ovulasyon testini deneyin derim. Ve gülbahar ölçüden faydalanabilirsiniz