• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgiye euthyrox ilacı sebep olur mu?

mavi8888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
200
99
98
34
merhabalar tah 4 civarı çıktığı için 2 aydır her gün euthyrox ilacı alıyorum. Bugn adetimin gecikmesinin 5. Günü ve idrar testi böyle çıktı. Buna ilaç sebep llmuş olabilir mi ? Hormon olduğu için şüphede kaldım. Fikri olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_4196.JPG
    IMG_4196.JPG
    20 KB · Görüntüleme: 62
merhabalar tah 4 civarı çıktığı için 2 aydır her gün euthyrox ilacı alıyorum. Bugn adetimin gecikmesinin 5. Günü ve idrar testi böyle çıktı. Buna ilaç sebep llmuş olabilir mi ? Hormon olduğu için şüphede kaldım. Fikri olan var mı ?
Dün görüştüğüm bir arkadaşımd a tsh düşürmek için verilen ilaç dan 3ay sonra hamile kaldığını öğrendim canım şuan bebek 1yasinda.

O ilaci bilmiyorum ama testin pozitif hemen bir kan yapdir insAllah hamilesindir...

Teşekkür ederim ilgine arkadaşım. Yarın öğreneceeğim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

Back