• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizginin farklı yönde olması???? lütfen yardımmmm!!!

pucky06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.686
641
198
arkadaşlar böyle birşey yaşayan var mı? ben 2 gün önce test yaptım sonra negatif diye poşetine koyup çöpe attım. 1 gün sonra bir baktım çizgi diğer yönde. o geniş alanda değilde kalın çizginin diğer yanında.. bu ne demek oluyor, böyle birşeyle karşılaşan var mıı?

arkadaşlar böyle birşey yaşayan var mı? ben 2 gün önce test yaptım sonra negatif diye poşetine koyup çöpe attım. 1 gün sonra bir baktım çizgi diğer yönde. o geniş alanda değilde kalın çizginin diğer yanında.. bu ne demek oluyor, böyle birşeyle karşılaşan var mıı?
canım testi kır içindeki kağıdı oku o kolayca kırılır içerde yazıları oku bakalım

canım iki köşede de idrarı içine çeken sünger gibi birşey var ama silik çizginin çıktığı yerdeki daha uzun.. diğer yerdeki kısa
ilginçmiş beta hcg yazan kısım ne tarafta hani normalde tuttuğun tarafa idrarı koyduğun tarafa yazar ben kırıp çok incelemişim de belki fabrika hatasıdır ters koyulmuş olabilir yani yeni bi testle tekrarlamanda fayda var eğer hala adet olmadıysan adet gününü geciyosan

ne kadar zor bir bekleyişmiş o da benim daha yeni 3 aylık evliyim rabbim herkesin yardımcısı olsun

Back