- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım testi kır içindeki kağıdı oku o kolayca kırılır içerde yazıları oku bakalımarkadaşlar böyle birşey yaşayan var mı? ben 2 gün önce test yaptım sonra negatif diye poşetine koyup çöpe attım. 1 gün sonra bir baktım çizgi diğer yönde. o geniş alanda değilde kalın çizginin diğer yanında.. bu ne demek oluyor, böyle birşeyle karşılaşan var mıı?
nasıl yani canım o plastik testi mi kırayımcanım testi kır içindeki kağıdı oku o kolayca kırılır içerde yazıları oku bakalım
evet kır kenardan ayrılır zaten gerçi markadan markaya değişir ama içinden bi incele olmadı bi test daha yapnasıl yani canım o plastik testi mi kırayım
canım iki köşede de idrarı içine çeken sünger gibi birşey var ama silik çizginin çıktığı yerdeki daha uzun.. diğer yerdeki kısayani demek istediğim içine koyulan kağıt ters koyulmuş olabilir
normalde çizginin çıktığı taraftaki sünger mi uzun olmalı? sen hiç baktın mı. harbi şaşırdım şimdikyani demek istediğim içine koyulan kağıt ters koyulmuş olabilir
markası miratech. küçük birşeyevet kır kenardan ayrılır zaten gerçi markadan markaya değişir ama içinden bi incele olmadı bi test daha yap
ilginçmiş beta hcg yazan kısım ne tarafta hani normalde tuttuğun tarafa idrarı koyduğun tarafa yazar ben kırıp çok incelemişim de belki fabrika hatasıdır ters koyulmuş olabilir yani yeni bi testle tekrarlamanda fayda var eğer hala adet olmadıysan adet gününü geciyosancanım iki köşede de idrarı içine çeken sünger gibi birşey var ama silik çizginin çıktığı yerdeki daha uzun.. diğer yerdeki kısa
süngerler değilde o iki sünger arasında kalan beyaz kağıt ters olabilirnormalde çizginin çıktığı taraftaki sünger mi uzun olmalı? sen hiç baktın mı. harbi şaşırdım şimdik
gerçekten ilginç bi durum :) kimse karşılaşmadı galiba böyle birşeyle. tekrarlıcam canım 1 2 gün daha bekleypsüngerler değilde o iki sünger arasında kalan beyaz kağıt ters olabilir
bi doktordan dinlemiştim adet günün geçtikten sonraki gün kesin sonuç verir diyodu ondan önce vermez demiştiarkadaşlar peki bu test kaç günden sonra yapılmalı yani ilişkiden
canım çöpte parçaladım içini çıkardım şimdik... çizgi bildiğin kalın çizginin hemen bitişiğinde. arada azıcık boşluk var belirgin bir çizgiresim yüklesene cnm görelim bizde ona göre yorum yapalım
ilişkiden kaç gün sonra yapıldığını bilmiyorum canım ama adetten 5 gün sonra denediğimde çıkmıştı benim ilk gebeliktearkadaşlar peki bu test kaç günden sonra yapılmalı yani ilişkiden
senin de mi aynı oldu canım anlamadımne kadar zor bir bekleyişmiş o da benim daha yeni 3 aylık evliyim rabbim herkesin yardımcısı olsun