• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Denizmrcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
42
18
3
32
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sıkı bir kk takipcisiyim üye olmak bu güne kısmetmis. Arkadaşlar 7 aylık evliyim gectigimiz ay bebek yapmaya karar verdik regl günüme 4 gün olmasına ragmen dayanamayip test yaptim zira cok fazla bel ağrım ve yorgunlugum var (adetten önce hic yasamadigim birşeydir bel ağrısı) testte ikinci cizgi silik çıktı bu durumu yasayan arkadaslar var mı? Uzun oldu kusura bakmayın kızlar

Foto koysan daha iyi olurdu ama 2.çizginin silik olup olmaması sorun değil önemli olan varlığı :) hadi hayırlı olsun büyük bi ihtimal hamilesin, en kısa zamanda kan tahlili de yaptır.

ayyy saglik ocağına gidip kan testi verdim 3 buçukta alicam yerimde duramıyorum bu arada bugün birdaha test yaptım yine ayni silik cizgi :(

Sanmıyorum tüm hamileliklerimde için var o Risk sadece erken öğrenenler için değil. Rahat olun.

Ben adetime bir gün kala yaptım testi, silik çıktı, kanda pozitif çıktığı halde bir hafta boyunca test yaptım adetim 5 gun geçtikten sonra koyulaşmaya başladı. Oyuzden su an silik olması normal, stres yapma olumsuz şeyleri okuyup kotu düşünme. Bazen çok şey bilmek iyi olmuyor.

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaslar bu sabah yaptim ,laboquick ultra erken gebelik testi . Bat a azicik gun kalmisti ,son 2gundur de ovulasyon testim de T cizgisi koyuya donukdu.. bu sekilde silik benimki de ne durumdayim sizce:KK22: cok da heyecanlanmak istemiyorum husrana ugrarim diye
20160105_113342.jpg

Arkadaslar bu sabah yaptim ,laboquick ultra erken gebelik testi . Bat a azicik gun kalmisti ,son 2gundur de ovulasyon testim de T cizgisi koyuya donukdu.. bu sekilde silik benimki de ne durumdayim sizce:KK22: cok da heyecanlanmak istemiyorum husrana ugrarim diyeEki Görüntüle 1735979

Canım benim testimdeki silik çizgi bundan cok daha silikti hatta benden başka kimse goremiyordu hayali gibiydi ona ragmen gebeymisim fikrimce sende oylesin hemen kan testi yaptırsana

Back