• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhaba yarın bat'ım dün öğlen bir test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silikti,gece aynı markayla tekrarladım testi o da aynı şekilde sonuç verdi,aynı zamanda adet ağrısı gibi ağrım da var.Kafam çok karıştı

Merhaba yarın bat'ım dün öğlen bir test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silikti,gece aynı markayla tekrarladım testi o da aynı şekilde sonuç verdi,aynı zamanda adet ağrısı gibi ağrım da var.Kafam çok karıştı
Hamilesin.Tebrikler

Hayirli olsun hamilesin :) tebrikler :)

Kızlar cevaplarınız icin ayrı ayrı teşekkür ederim:) karın ağrım beni korkuttu inşallah hamileyimdir,inşallah normaldir :) kan testi için erken mi

Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Yine de bir kan testi ile kesinleştirin bence.

Kızlar cevaplarınız icin ayrı ayrı teşekkür ederim:) karın ağrım beni korkuttu inşallah hamileyimdir,inşallah normaldir :) kan testi için erken mi
Yok canim yaptirabilirsin. ben 5gun önce yaptirmistim çıkmışti. Adet agrisi gibi agrimda oldu normal o :)

Haklısınız teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah. Karın ağrıları normal, hamilelik dönemi boyunca normalde adet olacağınız zamanlar geldiğinde ufak karın ağrıları yaşamak normaldir. Kan testi gebelik testine göre çok daha hassastır, doktorlar için de geçerli olan test budur. Bence doktora gidin.

kan testi yaptır en sağlıklı sonucu oradan alırsın

Back