Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin.TebriklerMerhaba yarın bat'ım dün öğlen bir test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silikti,gece aynı markayla tekrarladım testi o da aynı şekilde sonuç verdi,aynı zamanda adet ağrısı gibi ağrım da var.Kafam çok karıştı
Hayirli olsun hamilesin :) tebrikler :)Merhaba yarın bat'ım dün öğlen bir test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silikti,gece aynı markayla tekrarladım testi o da aynı şekilde sonuç verdi,aynı zamanda adet ağrısı gibi ağrım da var.Kafam çok karıştı
Kızlar cevaplarınız icin ayrı ayrı teşekkür ederim:) karın ağrım beni korkuttu inşallah hamileyimdir,inşallah normaldir :) kan testi için erken mi
Tesekkur ederim peki ağrınız var mıydıBen Battan sonraki gün yaptırdım çıktı
Tesekkur ederim peki ağrınız var mıydı
Yok canim yaptirabilirsin. ben 5gun önce yaptirmistim çıkmışti. Adet agrisi gibi agrimda oldu normal o :)Kızlar cevaplarınız icin ayrı ayrı teşekkür ederim:) karın ağrım beni korkuttu inşallah hamileyimdir,inşallah normaldir :) kan testi için erken mi
Cevaplarınız beni çok mutlu etti sevinememiştim bunları okuyana kadar,inşallah kan testiyle kesinleşirYok canim yaptirabilirsin. ben 5gun önce yaptirmistim çıkmışti. Adet agrisi gibi agrimda oldu normal o :)
Haklısınız teşekkür ederim :)
kan testi yaptır en sağlıklı sonucu oradan alırsınMerhaba yarın bat'ım dün öğlen bir test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silikti,gece aynı markayla tekrarladım testi o da aynı şekilde sonuç verdi,aynı zamanda adet ağrısı gibi ağrım da var.Kafam çok karıştı
Cok farklı bi duygu insallah saglikla kucaginiza alirsiniz:)Cevaplarınız beni çok mutlu etti sevinememiştim bunları okuyana kadar,inşallah kan testiyle kesinleşir
İnşallah stres yapmayınhayırlısı olsun benim de bata 5 gün var darısı başıma