Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben çizgiyi gördüm bence var bişeyler, inşallah pozitiftirKızlar reglim 1 hafta gecikti test silik çıktı sizce pozitif mi negatif mi
Ben de dün hem erken gebelik testi yaptım hem normal kaset test yaptım bundan yani. Erken olanda silik çizgi vardı bunda nerdeyse hiç gözükmüyordu seninki gayet gözüküyor. Bugün kan verdim bakalım bende çıkarsa sende kesin vardırKızlar reglim 1 hafta gecikti test silik çıktı sizce pozitif mi negatif mi
Hayırlısı inşallah suan hiç hazır hissetmiyorum kendimi ama bi yandanda mutlu oldum çok garip hissediyorum 1 buçuk yaşında oğlum var biraz büyüseydi keşke yetebilir miyim napıcam bunları düşünüyorum hep.korunuyorduk bu arada imkanı yok diyordumBen de dün hem erken gebelik testi yaptım hem normal kaset test yaptım bundan yani. Erken olanda silik çizgi vardı bunda nerdeyse hiç gözükmüyordu seninki gayet gözüküyor. Bugün kan verdim bakalım bende çıkarsa sende kesin vardır
İnşallah pozitif çıkar silikse bence pozitif olma ihtimali çok yüksekBen de dün hem erken gebelik testi yaptım hem normal kaset test yaptım bundan yani. Erken olanda silik çizgi vardı bunda nerdeyse hiç gözükmüyordu seninki gayet gözüküyor. Bugün kan verdim bakalım bende çıkarsa sende kesin vardır
Profiline baktım sen net hamilesin bariz bi şekilde iki çizgi çıkmışBen de dün hem erken gebelik testi yaptım hem normal kaset test yaptım bundan yani. Erken olanda silik çizgi vardı bunda nerdeyse hiç gözükmüyordu seninki gayet gözüküyor. Bugün kan verdim bakalım bende çıkarsa sende kesin vardır
Yaaaa ağlarımProfiline baktım sen net hamilesin bariz bi şekilde iki çizgi çıkmış
Bu işler o kadar nasip işi ki inanamazsın. Şu forumda neler gördüm. Senelerce deneyip olmayanlar, tek seferde tutturanlar, tam korunmayı bırakınca hamile kalanlar ay neler neler. O yüzden bence içini ferah tut her olanda bir hayır vardır. Doğrusunu Allah bilir. Bak birini 1.5 yaşına kadar getirmişsin bu bile öyle büyük bir şey kii. Rabbim verir kolaylığınıHayırlısı inşallah suan hiç hazır hissetmiyorum kendimi ama bi yandanda mutlu oldum çok garip hissediyorum 1 buçuk yaşında oğlum var biraz büyüseydi keşke yetebilir miyim napıcam bunları düşünüyorum hep.korunuyorduk bu arada imkanı yok diyordum
Ayyy inşallah o kadar motive ettin ki beni anlatamam çok teşekkürler sadece planlı değildi diye biraz üzüldüm sonra mutlu oldum ama inşallah hayırlısıyla gelir bu arada benim ilk bebeğimin testi o kadar siliktiki kime göstersem asla değilsin dediler var telefonumda atim istersen kan 35 çıkmıştı doktorlar moralimi bozdu kimyasal olabilir felan diye sakın aldırış etme sadece biraz erken öğrendiğimiz için öyleBu işler o kadar nasip işi ki inanamazsın. Şu forumda neler gördüm. Senelerce deneyip olmayanlar, tek seferde tutturanlar, tam korunmayı bırakınca hamile kalanlar ay neler neler. O yüzden bence içini ferah tut her olanda bir hayır vardır. Doğrusunu Allah bilir. Bak birini 1.5 yaşına kadar getirmişsin bu bile öyle büyük bir şey kii. Rabbim verir kolaylığını
Aslına bakarsan planlı olmaması bence daha anlamlı çünkü planı senin yerine Allah yapmış yani daha güvenilir değil mi Ben 1.5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorduk bu ay ilk defa yumurtlama döneminde hafif kanama yaşadım ömrümde ilk defa. Ve o günden sonra inanılmaz bel ağrısı yaşadım ama böbrekten zannedip ürolojiye falan gittim çünkü sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum ben. Ama temiz çıktı. Adete 5 gün kaladan itibaren de kahverengi akıntı yaşadım yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm. Ama kasık ağrısı vs hiç olmadı bende hala da yok. Bu da bana Allah korusun boş gebelik kimyasal vs endişesine düşürdü. Adetim de hiç gecikmez normalde ama bugün 2.günü şükür hala gelen giden yok Velhasıl kelam hayırlısı ya biraz uzun oldu hakkını helal et. Kimseye söylemiyorum şimdilik bi içimi dökesim geldiAyyy inşallah o kadar motive ettin ki beni anlatamam çok teşekkürler sadece planlı değildi diye biraz üzüldüm sonra mutlu oldum ama inşallah hayırlısıyla gelir bu arada benim ilk bebeğimin testi o kadar siliktiki kime göstersem asla değilsin dediler var telefonumda atim istersen kan 35 çıkmıştı doktorlar moralimi bozdu kimyasal olabilir felan diye sakın aldırış etme sadece biraz erken öğrendiğimiz için öyle
Bu arada o kanamayı bende yaşadım bundan rahat 20 gün önce hatta ala ala reglime daha 10 gün var bu ne lekesi dedim kahverengi biraz araştırdım yumurtlama olunca kahverengi oluyormuş demekki o yumurtlama değil yerleşmeydi diye düşündüm şimdide 4 ay çok normal bir süre doktorlar bile 6 ay hatta 1 sene korunmasız ilişkilerde hamilelik oluşmazsa gelin diyorlar bu sefer oldu net bencede banada haber ver mutlaka kan testini sabırsızlıkla bekliyorum Allahım gönlüne göre versinAslına bakarsan planlı olmaması bence daha anlamlı çünkü planı senin yerine Allah yapmış yani daha güvenilir değil mi Ben 1.5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorduk bu ay ilk defa yumurtlama döneminde hafif kanama yaşadım ömrümde ilk defa. Ve o günden sonra inanılmaz bel ağrısı yaşadım ama böbrekten zannedip ürolojiye falan gittim çünkü sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum ben. Ama temiz çıktı. Adete 5 gün kaladan itibaren de kahverengi akıntı yaşadım yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm. Ama kasık ağrısı vs hiç olmadı bende hala da yok. Bu da bana Allah korusun boş gebelik kimyasal vs endişesine düşürdü. Adetim de hiç gecikmez normalde ama bugün 2.günü şükür hala gelen giden yok Velhasıl kelam hayırlısı ya biraz uzun oldu hakkını helal et. Kimseye söylemiyorum şimdilik bi içimi dökesim geldi
84.9 çıkmış, iyi bir şey sanırımBu arada o kanamayı bende yaşadım bundan rahat 20 gün önce hatta ala ala reglime daha 10 gün var bu ne lekesi dedim kahverengi biraz araştırdım yumurtlama olunca kahverengi oluyormuş demekki o yumurtlama değil yerleşmeydi diye düşündüm şimdide 4 ay çok normal bir süre doktorlar bile 6 ay hatta 1 sene korunmasız ilişkilerde hamilelik oluşmazsa gelin diyorlar bu sefer oldu net bencede banada haber ver mutlaka kan testini sabırsızlıkla bekliyorum Allahım gönlüne göre versin
Ayyy süper haber hayırlı olsun yarın birdaha kan ver 2 katına çıkmış mı diye mutlaka birde 1000 küsür olmadan kontrole gitme kese bile görünmüyor 1000 i geçmeden o hatayı ben yaptım84.9 çıkmış, iyi bir şey sanırım
Çook teşekkür ederim Yarın Cumartesi ya sağlık ocakları kapalı oluyor Pazartesiyi beklesem sıkıntı olmaz heralde? Hastanede acilde yaparlar mı acaba çok sabırsızım çünkü ama bunun için de acile gidilir mi bilemedim İnşallah 1000i geçer ayın 31’ine randevu aldımAyyy süper haber hayırlı olsun yarın birdaha kan ver 2 katına çıkmış mı diye mutlaka birde 1000 küsür olmadan kontrole gitme kese bile görünmüyor 1000 i geçmeden o hatayı ben yaptım