Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgiyi sizde görebiliyor musunuz pekiBaşka bir testle tekrar etmeni tavsiye ederim
Evet görebiliyorum ama artık testler insanı o kadar yanıltıyor ki yanılmanı asla istememÇizgiyi sizde görebiliyor musunuz peki
Akşam yaptım 2 saat olmuşturÇizgi hafif görünüyor ama ne zaman yaptın
Evet bende umutlanmak istemiyorum o yüzdenEvet görebiliyorum ama artık testler insanı o kadar yanıltıyor ki yanılmanı asla istemem
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canımKızlar merhaba bu ay yumurtlama döneminde birlikte olduk adetime 3 gün var ve test yaptım çok ince bi çizgi var sizce gebe miyim
Çizgiyi bende gördüm. Farklı bir test ile teyit etmeni tavsiye ederim umarım gebesindir10 gün sonra
İnşallah ya çok istiyoruzÇizgiyi bende gördüm. Farklı bir test ile teyit etmeni tavsiye ederim umarım gebesindir
Çok dikkatli bakıldıgında evet yarın yine tekrar edinKızlar merhaba bu ay yumurtlama döneminde birlikte olduk adetime 3 gün var ve test yaptım çok ince bi çizgi var sizce gebe miyim
Çok dikkatli bakıldıgında evet yarın yine tekrar edin
bence var kan verin:)Merhaba sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır