- 5 Nisan 2024
- 27
- 8
- 1
- 22
- Konu Sahibi dillaradc65
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta HCG ilkkinde kaç çıktı canımKızlar test yapmıstım 7 tane hepside silik çizgiydi bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Hay maşallah saglıkla gelsin inşallah gözünüz aydın kaç günlük gecıkmenız var bıde belırtılerınız nelerKızlar test yapmıstım 7 tane hepside silik çizgiydi bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Başlık gibi başlıkKızlar test yapmıstım 7 tane hepside silik çizgiydi bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif allah isteyen herkese nasip etsin![]()
179.80 çıktıBeta HCG ilkkinde kaç çıktı canım
Gecikmenin altıncı günü yaptım pholicaps diye Bi ilaç kullanıyodum onun sayesinde hamile kaldımHay maşallah saglıkla gelsin inşallah gözünüz aydın kaç günlük gecıkmenız var bıde belırtılerınız neler
Gecikmenin 6. Günü yaptım kan testine gittiğimdede pozitiftiBaşlık gibi başlıkpeki adetten önce mi yapmıştınız bu testleri sonra mı sonra yaptıysanız kaç gün sonra yaptınız cevap verirseniz sevinirim
![]()
Bencede var ama sen bir hafta sonra tekrar tes yap öyle kana git biraz daha belirginleşsinKızlar dün adet günüm dü 2 sini dün 2 sini bugün yaptım sizce varmıki
YIne yediğine içtiğine dikkat et ağır kaldırıp itmeKızlar dün adet günüm dü 2 sini dün 2 sini bugün yaptım sizce varmıki
Kızlar test yapmıstım 7 tane hepside silik çizgiydi bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif allah isteyen herkese nasip etsin![]()
İnşallah canım yaBencede var ama sen bir hafta sonra tekrar tes yap öyle kana git biraz daha belirginleşsin