Bata 4 gün var çıkmazsa diye korkuyorumÇok da zor görünmüyor bence :) kan testi verip netleştirin sonucu
İnsallah canım. Ama idrarda çıktığına göre kanda da çıkar mutlaka :) sen dediğin gibi bir test daha yap öyle git kan ver. Sabah ilk idrarla daha net çıkabilir bu arada istersen öyle deneBata 4 gün var çıkmazsa diye korkuyorum3 tane gebelik testim var yarın akşam tekrar yapacağım buna benzer bir sonuç çıkarsa salı günü kan vermeyi düşünüyorum umarım hamileyimdir
Evet sabah tekrarlıyım testiİnsallah canım. Ama idrarda çıktığına göre kanda da çıkar mutlaka :) sen dediğin gibi bir test daha yap öyle git kan ver. Sabah ilk idrarla daha net çıkabilir bu arada istersen öyle dene
Sabahta bu şekilde bata 3 gün var yaptığım erken gebelik testi sanırım hamilelik yokİnsallah canım. Ama idrarda çıktığına göre kanda da çıkar mutlaka :) sen dediğin gibi bir test daha yap öyle git kan ver. Sabah ilk idrarla daha net çıkabilir bu arada istersen öyle dene
Adetinizi bekleyin hemen uzulmeyin belki vardırSabahta bu şekilde bata 3 gün var yaptığım erken gebelik testi sanırım hamilelik yok
Benimde bu şekilde çok silik bir çizgi çıkıyor adete 3 gün var aynı kaderi paylaşıyoruzKızlar sizce hamile miyiz adete 2-3 gün var
Umarım sağolunAdetinizi bekleyin hemen uzulmeyin belki vardır
Bende yarın ilk idrarla tekrarlıcam bu ilk idrar da değildi ama varsa eğer yarına biraz daha belirir diye düşünüyorumBenimde bu şekilde çok silik bir çizgi çıkıyor adete 3 gün var aynı kaderi paylaşıyoruzYarın sabahtan yine test yapacağım eğer oda çıkmazsa regl gecikirse kan vermek en iyisi
Hiç çıkmadı bu erken gebelik testinde çizgiSabahta bu şekilde bata 3 gün var yaptığım erken gebelik testi sanırım hamilelik yok
normal gebelik testi mi yaptın ben regl öncesi diye erken gebelik aldımHiç çıkmadı bu erken gebelik testinde çizgi
normal gebelik testi mi yaptın ben regl öncesi diye erken gebelik aldım
Bende erken gebelik testi aldım onda çıktı hayali çıktı kaset testte de yarın kaset test yapcam erken gebelik çok pahalınormal gebelik testi mi yaptın ben regl öncesi diye erken gebelik aldım