- 11 Nisan 2023
- 81
- 4
-
- Konu Sahibi gokyuzummmmmmm
Görsel yüklememişsiniz ancak testler 10 dk sonra çöptür. 1,5 saat sonra çıkan kuruma çizgisidir. Daha adet gününüze çok var zaten bekleyin biraz dahaHanımlar bu testi ilk yaptığımda birşey görmedim tek çizgiydi aradan bir buçuk saat geçti şimdi baktım böyle olmuş adetime 7 gün var sağ tarafımda batma var sizce hamile olabilir miyim ?
Biliyorum ama sitede araştırdım baya böyle olupta hamile olan çok var görsel yükledim bu aradaGörsel yüklememişsiniz ancak testler 10 dk sonra çöptür. 1,5 saat sonra çıkan kuruma çizgisidir. Daha adet gününüze çok var zaten bekleyin biraz daha
Görsel var ama çok az çizgi var gibi. Hem erken bi gün geçsin öyle yapın.Hanımlar bu testi ilk yaptığımda birşey görmedim tek çizgiydi aradan bir buçuk saat geçti şimdi baktım böyle olmuş adetime 7 gün var sağ tarafımda batma var sizce hamile olabilir miyim ?
Görsel var ama çok az çizgi var gibi. Hem erken bi gün geçsin öyle yaptam
Evet doğrudur teşekkür ederim biraz sabırsızlanıyorum 5 ay önce bi kayıp yaşadım ister istemez heyecan oluyorGörsel var ama çok az çizgi var gibi. Hem erken bi gün geçsin öyle yapın.
Sizi çok iyi anlıyorum bendi yaşadım 50 gün sonra hamile kaldım hemen kalmak için uğraştım ama eşim durdurdu yinede 50 gün sonra kaldım. 7 aylık bi kızım var allah sizede nasip etsin inşallah.Evet doğrudur teşekkür ederim biraz sabırsızlanıyorum 5 ay önce bi kayıp yaşadım ister istemez heyecan oluyor
Rabbim size bağışlasın evladınızı inşallah çok teşekkür ederim o kadar üzücü kiSizi çok iyi anlıyorum bendi yaşadım 50 gün sonra hamile kaldım hemen kalmak için uğraştım ama eşim durdurdu yinede 50 gün sonra kaldım. 7 aylık bi kızım var allah sizede nasip etsin inşallah.
Amin inşallah çok sağolun. İğne falan kullanacakmısınız verecek mi doktorunuz. Evet çok aklıma gelir üzülürüm gözüm dolar.Rabbim size bağışlasın evladınızı inşallah çok teşekkür ederim o kadar üzücü ki
Hayır kullanmicam gayet sağlıklısın her an hamile kalabilirsn dediAmin inşallah çok sağolun. İğne falan kullanacakmısınız verecek mi doktorunuz. Evet çok aklıma gelir üzülürüm gözüm dolar.
Hayır onu demiyorum. Bebeğinizi kaybettiniz ya hamilelik iğne veriyorlar. Kan pıhtılaşması olunca kalbi duruyor ya onu engellemek için. Benim doktorum verdi 9 ay boyunca kullandım. Siz niye düşük yaptınızHayır kullanmicam gayet sağlıklısın her an hamile kalabilirsn dedi
Erken gebelik testinden yapın isterseniz, ilk yaptığınızda çıkarsa silik pembe çizgi o zaman hamile olma olasılığınız çok yüksek. Benim öyle çıkmıştıHanımlar bu testi ilk yaptığımda birşey görmedim tek çizgiydi aradan bir buçuk saat geçti şimdi baktım böyle olmuş adetime 7 gün var sağ tarafımda batma var sizce hamile olabilir miyim ?
Benim bebeğimin de kalbi durdu ama doktorum hiçbirşey vermedi bana iğnedende bahsetmedi hiçHayır onu demiyorum. Bebeğinizi kaybettiniz ya hamilelik iğne veriyorlar. Kan pıhtılaşması olunca kalbi duruyor ya onu engellemek için. Benim doktorum verdi 9 ay boyunca kullandım. Siz niye düşük yaptınız
Dün yaptmıştım onda direk çıkmıştı aslında ama yorumlarda predictör yanıltıyo yazmışlardı emin olamadım bugün kaset yaptımErken gebelik testinden yapın isterseniz, ilk yaptığınızda çıkarsa silik pembe çizgi o zaman hamile olma olasılığınız çok yüksek. Benim öyle çıkmıştı
İnşallah sizde yoktur kan pıhtılaşması sağlıklı büyür inşallah hamilesinizdirBenim bebeğimin de kalbi durdu ama doktorum hiçbirşey vermedi bana iğnedende bahsetmedi hiç
Ay inşallah dediğin gibi yapıcam aşkm sağolBende regliye 5 gün kala yapmıştım aynı böyleydi 4 gün kala daha belirgin oldu sonra lan verdim 49 çıkmıştı. Bence hergün tekrarla ama en garantisi kan ver betaya baktır derim. Hakkında hayırlısı olsun
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah sizde yoktur kan pıhtılaşması sağlıklı büyür inşallah hamilesinizdir
Ben sadece o testten yaptım ve baktım silik çizgi akşamında kan verdim ve hamilelik çıktı, en güzeli gidip kan verin sonuçlar hemen çıkıyor :)Dün yaptmıştım onda direk çıkmıştı aslında ama yorumlarda predictör yanıltıyo yazmışlardı emin olamadım bugün kaset yaptım
Teşekkür ederim inşllhBen sadece o testten yaptım ve baktım silik çizgi akşamında kan verdim ve hamilelik çıktı, en güzeli gidip kan verin sonuçlar hemen çıkıyor :)