- 18 Ekim 2020
- 141
- 38
- 13
- Konu Sahibi hayatmavisii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sabah tekrarla testı ılk ıdrar daha garantı sonuc. ınsallah o ız kendı cızgısı degıldır oyle de olabılıyor cunku. pembemsı oldugunda daha garantı pozıtıf ıcın sımdı grımtrak olunca ıkılemde kalıyo ınsan :) kuruduktan sonra mı cıktı hemen mı belırdı?Kızlar merhaba,
Günüme 1 hafta var ama akşam test yapmak geldi içimden,çok silik bir çizgi çıktı tam net belli olmuyor ,bu şekilde çıkıp gebe olduğunu öğrenen var mı?
Evet sabah tekrar denicem:) 2 dk sonra falan belirdi canımbence sabah tekrarla testı ılk ıdrar daha garantı sonuc. ınsallah o ız kendı cızgısı degıldır oyle de olabılıyor cunku. pembemsı oldugunda daha garantı pozıtıf ıcın sımdı grımtrak olunca ıkılemde kalıyo ınsan :) kuruduktan sonra mı cıktı hemen mı belırdı?
ay hadı ınsallah yarın tekrar paylas olur mu ^^hayırlısıyla net bı pozıtıf gor ınsallah ^^Evet sabah tekrar denicem:) 2 dk sonra falan belirdi canım
Amin inş canım çok sağolay hadı ınsallah yarın tekrar paylas olur mu ^^hayırlısıyla net bı pozıtıf gor ınsallah ^^
Testi tekrarlayabildiniz mi acabaa sonuç ne olduAmin inş canım çok sağol
Tekrarlardım o da öyle çıktı başka da test kalmadı elimde sadece ovülasyon var onu da iki gündür yapıyorum ikinci çizgi koyu çıkıyor anlamadımTesti tekrarlayabildiniz mi acabaa sonuç ne oldu
Amin inş vardır günüm geçsin eğer hastalanmasam kan veririmCanım ben adetimden 10 gün önce çok ince duran ama rengi belli olan hayalet çizgi gibi durmuyordu yani belirgin olan bir çizgiyle öğrenmiştim. Şimdi ise adetim geceli tam 1 gün oldu ve hamileyim beta değerim en son 4 gün önce 661 di . Pazartesi de doktora gideceğim çizgi olduğuna eminsen eğer bazen testlerde çok bekleyince testte olan diğer 2. cizgiside belli belirsiz çıkabiliyor . Ben öğrenmiştim adetimden önce inşallah vardır canim
Canım ben adetimden 10 gün önce çok ince duran ama rengi belli olan hayalet çizgi gibi durmuyordu yani belirgin olan bir çizgiyle öğrenmiştim. Şimdi ise adetim geceli tam 1 gün oldu ve hamileyim beta değerim en son 4 gün önce 661 di . Pazartesi de doktora gideceğim çizgi olduğuna eminsen eğer bazen testlerde çok bekleyince testte olan diğer 2. cizgiside belli belirsiz çıkabiliyor . Ben öğrenmiştim adetimden önce inşallah vardır canim
Ben miiii
Ewet, ilk kez icimden bi ses biri icin ikiz dedi valla.Genelde kendimde dahil her tahminim cikar. Buda beni korkutur bazen. Mesela, gecen sene hamile kaldigimi ogrendigim gun 8.haftada kalbi duracak diye cok korkuyorum dedim.tamda 8+5durdu.insaallah bu seferde yanilmam , bebeklerin ikiz olur.Ben miiii
Ay canım aslında beta değerlerim normal artıyor ama bilmiyorum . Cok üzüldüm canım rabbim hakkında hayirlirisini versin inşallah. Bir konu açtım ona da bakabilir misinEwet, ilk kez icimden bi ses biri icin ikiz dedi valla.Genelde kendimde dahil her tahminim cikar. Buda beni korkutur bazen. Mesela, gecen sene hamile kaldigimi ogrendigim gun 8.haftada kalbi duracak diye cok korkuyorum dedim.tamda 8+5durdu.insaallah bu seferde yanilmam , bebeklerin ikiz olur.
Amin gulum sagol. Ptesi dr kontrol um var.buay gonalf kullandim.Niyeyse buayda yumurtlamam olmadigini dusunuyorum. Bikeerde yaniliyim yhaatmm bakim actigin konuya bulayim dur.Ay canım aslında beta değerlerim normal artıyor ama bilmiyorum . Cok üzüldüm canım rabbim hakkında hayirlirisini versin inşallah. Bir konu açtım ona da bakabilir misin
Hangi baslikla actin?bende Senin adinla acilmis konu gorunmuyor da.Amin gulum sagol. Ptesi dr kontrol um var.buay gonalf kullandim.Niyeyse buayda yumurtlamam olmadigini dusunuyorum. Bikeerde yaniliyim yhaatmm bakim actigin konuya bulayim dur.
Kızlar merhaba,
Günüme 1 hafta var ama akşam test yapmak geldi içimden,çok silik bir çizgi çıktı tam net belli olmuyor ,bu şekilde çıkıp gebe olduğunu öğrenen var mı?
Merhaba ! Testin sonucunu ögrendınız mı bende bugün yaptım sızın gıbı silik çıktı acaba hamilelik var mıdır benım ılk bebeyım bılgı verır mısınız ?Kızlar merhaba,
Evet var gibi ama acele etmeyin bir kaç gün sonra kan verinMerhaba ! Testin sonucunu ögrendınız mı bende bugün yaptım sızın gıbı silik çıktı acaba hamilelik var mıdır benım ılk bebeyım bılgı verır mısınız ?
Evet var gibi ama acele etmeyin bir kaç gün sonra kan verin peki bu testlerde yanıltma oluyor mu