• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik cizgi

nazlikiz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
14
5
1
25
Selam ben bugun doktorda bir test yaptirdim cift cizgi cikti ama biraz silik bir cizgiydi sonra aksam evde tekrar yaptim tek cizgi cikti sizce var mi hamilelik?

9O konuyFarkindaysan o konuyla bu konu ayni degil yprum yazan aekadasin bilgili olabilcegini dusundugum icin yazmak istedim bu sizi ilgilendirmez

9
O konuy
Farkindaysan o konuyla bu konu ayni degil yprum yazan aekadasin bilgili olabilcegini dusundugum icin yazmak istedim bu sizi ilgilendirmez
dün açtığınız konuya cevaplar yazılıyor, kendi topiğinizde sorarsanız daha iyi olur.

dün açtığınız konuya cevaplar yazılıyor, kendi topiğinizde sorarsanız daha iyi olur.
Bu sefer orada konu acincada cok konu aciyorsunuz baska topiklere yazin goren daha cok olur yardimci olurlar diyolar bende bu kez oyle yaptim yine tersi cikti hergunmi konu acmak yasak??

Bu sefer orada konu acincada cok konu aciyorsunuz baska topiklere yazin goren daha cok olur yardimci olurlar diyolar bende bu kez oyle yaptim yine tersi cikti hergunmi konu acmak yasak??
Sanırım anlamak istemiyorsun konu açmak yasak değil aynı konuyu elli kez açamazsın tabi. Her ovulasyon testin için ayrı konu açmak yerine ovulasyon takibim vs olarak bir konu başlığı altında testlerini yorumlatabilirsin veya ovulasyon topiklerine giderek testini gösterirsin

Sanırım anlamak istemiyorsun konu açmak yasak değil aynı konuyu elli kez açamazsın tabi. Her ovulasyon testin için ayrı konu açmak yerine ovulasyon takibim vs olarak bir konu başlığı altında testlerini yorumlatabilirsin veya ovulasyon topiklerine giderek testini gösterirsin
Gosterdgim zamanda ayni sekilde kendi konumu acmis olmuyomuyum bu sefer onada soylenirler merak etmeyin ben pek bilmiyorum kullanali fazla olmadi eski kullanicilarin dedgi sekildr hareket ediyorum ve etmeme ragmen hala bu sekilde yorumlar geliyor ozaman sorun bende degil bazi kullanicilarda

Size özelden yardımcı olacağım şimdi.

Gosterdgim zamanda ayni sekilde kendi konumu acmis olmuyomuyum bu sefer onada soylenirler merak etmeyin ben pek bilmiyorum kullanali fazla olmadi eski kullanicilarin dedgi sekildr hareket ediyorum ve etmeme ragmen hala bu sekilde yorumlar geliyor ozaman sorun bende degil bazi kullanicilarda
Ovülasyon konusuna ovulasyon testi atarsan böyle bir yorum almazsın ama bak bu hanımın konusu ile senin ki alakasız onun bir testi pozitif bir testi negatif çıkmış. Muallakta kalmış sen diyorsun ki yumurtlama dan 13gün geçti negatif çıktı benimde ne alaka şimdi? Bu arada yumurtlama dan 12 gün sonra çıkıyor gebelik varsa erken değil test için muhtemelen adet gelir İnşAllah bidahaki ay olur bebek

Ovülasyon konusuna ovulasyon testi atarsan böyle bir yorum almazsın ama bak bu hanımın konusu ile senin ki alakasız onun bir testi pozitif bir testi negatif çıkmış. Muallakta kalmış sen diyorsun ki yumurtlama dan 13gün geçti negatif çıktı benimde ne alaka şimdi? Bu arada
yumurtlama dan 12 gün sonra çıkıyor gebelik varsa erken değil test için muhtemelen adet gelir İnşAllah bidahaki ay olur bebek
Ay çok haklısınız her konuyu okuduğumda görüyorum bu soruyu gerçekten bende yazdım defalarca ama hanımefendi yazmaktan vaz geçmiyor

Ay çok haklısınız her konuyu okuduğumda görüyorum bu soruyu gerçekten bende yazdım defalarca ama hanımefendi yazmaktan vaz geçmiyor
Daha önce aynı konu için dört beş kadar konu açmıştı uyardım ısrarla dinlemedi sonra ban yedi. Şuan konu yerine her konunun altına kendi sorusunu yazmakta aramış çareyi. Anlaşılmayacak bir şey yok aslında mesela bu sorduğu soruyu 'ovulasyon da pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılır' diye benzeri topikler var bunlardan birine atsa çok güzel cevap alabilir

Back