- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
- Konu Sahibi pohcayanak
Kızlar bakabilirmisiniz? Bir tek ben mi görüyorum bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü sizce varmı çizgi? Dün yaptım hiç yoktu bugünde çok hafif belli sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınlaştırinca çok çok hafif bı çizgi var bencedeKızlar bakabilirmisiniz? Bir tek ben mi görüyorum bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü sizce varmı çizgi? Dün yaptım hiç yoktu bugünde çok hafif belli sankiEki Görüntüle 2687367
Yakınlaştırinca çok çok hafif bı çizgi var bencede
Var gibi yarın sabah tekrarlayın ilk idrarla hayırlısı olsunKızlar bakabilirmisiniz? Bir tek ben mi görüyorum bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü sizce varmı çizgi? Dün yaptım hiç yoktu bugünde çok hafif belli sankiEki Görüntüle 2687367
Var gibi yarın sabah tekrarlayın ilk idrarla hayırlısı olsun ☺
Yok hayır sabah yaptım ama şimdi yükledim yani resmide sabah çektim ilk 6 dakikada çıktı ama dediğim gibi çok dikkatli bakmak gerekiyorAz oncemi yaptiniz acaba
Hayirli olsun canimYok hayır sabah yaptım ama şimdi yükledim yani resmide sabah çektim ilk 6 dakikada çıktı ama dediğim gibi çok dikkatli bakmak gerekiyor
Hayirli olsun canimsabah tekrar et
Dayanmak zor ama idrar testlerini tekrarlayın bence. Varsa koyulasacaktirEşimde var dedi ama çok dikkatli bakmak gerekiyor yarın kan yapsam çıkar mı acaba yoksa 2 3 gün daha geçsin mi?
Sabah testi tekrarla canim silik cizgi varsa git direk kan verinTamam canımerken gebelik mi yapayım yoksa aynı testimi tekrarlayayım. Ya da gidip kan mı vereyim direk
Sabah testi tekrarla canim silik cizgi varsa git direk kan verinnormal gebelik testi de olabilir
Dayanmak zor ama idrar testlerini tekrarlayın bence. Varsa koyulasacaktir
Tekrar çekermisin canım düz şekilde
Hıımm yaa umutlandırmqk istemem ama gördüm ben ince bir çizgi inşallah dogrudurCanım sabah yapmıştım testi 3 4 saate sarardı diye attım o yüzden elimde sadece bu resim var
Hıımm yaa umutlandırmqk istemem ama gördüm ben ince bir çizgi inşallah dogrudur![]()