Silik Çizgi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elf0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
32
Adet günüme 5 gün kala içimden geçen değişik duygularım dürtüsüyle test yapmak istedim . Tabiki tek çizgi çıktı ve hayatımda ilk defa test yapıyodum çok bekletmeden dikkatli de bakmadan çöpe attım. Adet günüme iki gün kala (yani dün) tekrar yapmak istedim çünkü hamilelik belirtileri de gittikçe artıyor tabi bu psikolojik de olabilir ama aşırı gerçekçi belirtiler

ve 2 gün kala yaptığım test sonucu şu şekildeydi

Bu çizgi gittikçe koyulaştı bugün bi test daha yaptım o da aynı şekilde silik çizgi oldu. Üstteki ikinci test alttaki ilk yaptığım test.

Dayanamayıp kalktım hastaneye kan vermeye geldim. Aslında yarın adetimin 28. Günü ve evlendiğimden beri 5 aydır düzenli olarak 28.günde olurum ama içimde öyle tuhaf hisler var ki .. ilk üç ay korunuyordum. Ve korunmayı bırakalı ikinci ayım. Kan sonucunu beklerken zaman geçmiyor . Siz ne düşünüyorsunuz kızçeler

Benimde boyleydi iki gun sonra tekrar yaptim daha koyulasti buyuk ihtimal var gebelik hayirli olsun

Canım bence hamilesin :) öyle hissediyorum. Ben de erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim. Hemencecik çizgi çıkmıştı. Ertesi günü ucuz test aldım yaptım onda da çift çizgi çıktı daha koyuydu. Tebrikler diyelim sana da

Göründüğü kadarıyla hamilesin tberikler :)

Benimde boyleydi iki gun sonra tekrar yaptim daha koyulasti buyuk ihtimal var gebelik hayirli olsun
Gebelik var .
Rabbım sağlıkla devam etmesini nasip etsin
Göründüğü kadarıyla hamilesin tberikler :)

Çookk teşekkür ederim canlarr inşaAllah dediğiniz gibi olur hayırlısıyla :) bi saat var daha sonuçların çıkmasına vakit geçmiyo bir türlü .. inşaAllah Allah ım isteyen herkese en hayırlısını nasip eder tez zamanda

benim hikayeme çok benziyor ikinci ayda olmuştu 1 hafta üst üste silik çıktı kan verip keseyi bekle kalbini dinle aşamaların başladı hayırlı olsun

Hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bende adete 2-3 gün kala öğrendim

benim hikayeme çok benziyor ikinci ayda olmuştu 1 hafta üst üste silik çıktı kan verip keseyi bekle kalbini dinle aşamaların başladı hayırlı olsun
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bende adete 2-3 gün kala öğrendim

Çookk sağol inşaAllah en hayırlısı olur :) sonucu aldım ama doktor doğuma gitti daha fazla duramadım eve geçiyorum ben de

Siz ne düşünüyorsunuz var gibi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…