- 20 Temmuz 2013
- 672
- 233
- 133
- 32
Adet günüme 5 gün kala içimden geçen değişik duygularım dürtüsüyle test yapmak istedim . Tabiki tek çizgi çıktı ve hayatımda ilk defa test yapıyodum çok bekletmeden dikkatli de bakmadan çöpe attım. Adet günüme iki gün kala (yani dün) tekrar yapmak istedim çünkü hamilelik belirtileri de gittikçe artıyor tabi bu psikolojik de olabilir ama aşırı gerçekçi belirtiler
ve 2 gün kala yaptığım test sonucu şu şekildeydi
Bu çizgi gittikçe koyulaştı bugün bi test daha yaptım o da aynı şekilde silik çizgi oldu. Üstteki ikinci test alttaki ilk yaptığım test.
Dayanamayıp kalktım hastaneye kan vermeye geldim. Aslında yarın adetimin 28. Günü ve evlendiğimden beri 5 aydır düzenli olarak 28.günde olurum ama içimde öyle tuhaf hisler var ki .. ilk üç ay korunuyordum. Ve korunmayı bırakalı ikinci ayım. Kan sonucunu beklerken zaman geçmiyor . Siz ne düşünüyorsunuz kızçeler

ve 2 gün kala yaptığım test sonucu şu şekildeydi
Bu çizgi gittikçe koyulaştı bugün bi test daha yaptım o da aynı şekilde silik çizgi oldu. Üstteki ikinci test alttaki ilk yaptığım test.
Dayanamayıp kalktım hastaneye kan vermeye geldim. Aslında yarın adetimin 28. Günü ve evlendiğimden beri 5 aydır düzenli olarak 28.günde olurum ama içimde öyle tuhaf hisler var ki .. ilk üç ay korunuyordum. Ve korunmayı bırakalı ikinci ayım. Kan sonucunu beklerken zaman geçmiyor . Siz ne düşünüyorsunuz kızçeler