- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
Pazartesı verdım 80.70 di dünde tekrar iddar be kan istediler verdim 136 olmustu canım sonucların temiz haftaya pazartesı yada salıya kadın dogumdan randevu al tam 5. Haftya giriyosun dedilerKan verdin mi
Hamilesin demek cok iyi sonucun hadı gözün aydın kuzumKızlarr sonuç çıktı 304, yazıyor ne demek bu beni aydınlatrmısınız
Evet canım bugün daha 15. Gün kanda belli olur demişti doktorum da ben ultrasonda görmeyince telaş ettimYüksek ihtimal canim bugün daha 15. Gün değil mi bende bi defa gitmiştim adetim geciktiği için karndan bakmıştı bazen karindan görünmüyor kan testi yapalım demişti tabi bisey çıkmamıştı. Ablamda 4 haftalık hamile olduğunu öğrendiğinde ultrasonda çıkmamıştı alttan bakıp zorla görmüştü doktor.
Merhaba canım bence hamilelik olabilirKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Ben 3 aydır korunmuyorum sadece . Adetim 3 gün gecikti ama ben zaten 35 günde bir adet olan biriyim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikisi de ekteki gibi çıktı. Sağ göğsüm acayip acıyor iş yoğunluğundan sanıyorum biraz da halsizim . Yardım edin nolur
Amin kuzum benim çok teşekkür ederimHamilesin demek cok iyi sonucun hadı gözün aydın kuzumsaglıkla da kucagına al inşallah
Kaç yumurta vardı? Benim 14.gün 150idi 16. Gün 300 idi iki kese gördük..Kızlarr sonuç çıktı 304, yazıyor ne demek bu beni aydınlatrmısınız
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar ben 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hala iğne etkisi olabilir mi ne diyorsunuz?? Yoksa gebelik var mıdırEki Görüntüle 2209838
tebrik ederim öncelikle iğne tarihiniz ne zamandıMerhaba arkadaşlar ben 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hala iğne etkisi olabilir mi ne diyorsunuz?? Yoksa gebelik var mıdırEki Görüntüle 2209838
İnşallah sizler de aramızda olursunuz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınbu hafta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar Ağustos anneleri grubunda bol bol konuşursunuz :)
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim :) 13 kasım dıtebrik ederim öncelikle iğne tarihiniz ne zamandı
Amin kuzum benim hayırlısıyla inşallah çok teşekkür ederimHamilesin demek cok iyi sonucun hadı gözün aydın kuzumsaglıkla da kucagına al inşallah
Amin inşallah hepimiz içinHamilesin, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin
Amin canım benim hayırlısıyla inşallahHamilesin demek cok iyi sonucun hadı gözün aydın kuzumsaglıkla da kucagına al inşallah
Yenı döllenmiştir tahmin 12 gün falan :) kese için 10 gün beklemen gerekir.Amin inşallah hepimiz içinbat günü 304 çıkması iyi dimi
Olabilir canım benim çatlatma iğnesini 13 ünde oldum dediğin gibi anca olmuş olabilir :)Yenı döllenmiştir tahmin 12 gün falan :) kese için 10 gün beklemen gerekir.
Benim tüp bebek canım. 11. Gün kan degerim 306.5 çıkmıştı. 10 gun sonra da kese gördük. 1 hafta sonra da kalp atışı duyduk. :)Olabilir canım benim çatlatma iğnesini 13 ünde oldum dediğin gibi anca olmuş olabilir :)değer için doktor çok iyi dedi ama herkeste farklı farklı olabiliyor sanırım döllenmeyle alakalı bakıyorum da hep farklı rakamlar bat günü oyüzden telaş ettim
Maşallah canım benim Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıklaBenim tüp bebek canım. 11. Gün kan degerim 306.5 çıkmıştı. 10 gun sonra da kese gördük. 1 hafta sonra da kalp atışı duyduk. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?