Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bugün daha 15. Gün kanda belli olur demişti doktorum da ben ultrasonda görmeyince telaş ettim

Merhaba canım bence hamilelik olabilir kan verme şansın varsa kan ver bence kesin sonuç alırsın

bu hafta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar Ağustos anneleri grubunda bol bol konuşursunuz :)

Yenı döllenmiştir tahmin 12 gün falan :) kese için 10 gün beklemen gerekir.
Olabilir canım benim çatlatma iğnesini 13 ünde oldum dediğin gibi anca olmuş olabilir :) değer için doktor çok iyi dedi ama herkeste farklı farklı olabiliyor sanırım döllenmeyle alakalı bakıyorum da hep farklı rakamlar bat günü oyüzden telaş ettim

Benim tüp bebek canım. 11. Gün kan degerim 306.5 çıkmıştı. 10 gun sonra da kese gördük. 1 hafta sonra da kalp atışı duyduk. :)

Benim tüp bebek canım. 11. Gün kan degerim 306.5 çıkmıştı. 10 gun sonra da kese gördük. 1 hafta sonra da kalp atışı duyduk. :)
Maşallah canım benim Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…