Evet bir saat sonra sonuç çıkacak zaman geçmiyor şuanKan verdin mi
İnşallah hamileyimdir canım benimHamilesin bence canım, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
Çook teşekkür ederimm inşallah hamileyimdiro zaman bi kaç saate güzel haberi alırsınız :) iğnenin etkisi bu kadar uzun sürmez ve çizgi gayet net .. şimdiden hayırlı olsun :)
Hamılesın tebrıkler .Kızlarr sonuç çıktı 304, yazıyor ne demek bu beni aydınlatrmısınız
Hamilesin, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsinKızlarr sonuç çıktı 304, yazıyor ne demek bu beni aydınlatrmısınız
Gözün aydın canim valla sanki ben hamileyim o kadar sevindimKızlarr sonuç çıktı 304, yazıyor ne demek bu beni aydınlatrmısınız
Ya çok ama çok teşekkür ederimGözün aydın canim valla sanki ben hamileyim o kadar sevindim
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz içinHamilesin, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin
Yüksek ihtimal canim bugün daha 15. Gün değil mi bende bi defa gitmiştim adetim geciktiği için karndan bakmıştı bazen karindan görünmüyor kan testi yapalım demişti tabi bisey çıkmamıştı. Ablamda 4 haftalık hamile olduğunu öğrendiğinde ultrasonda çıkmamıştı alttan bakıp zorla görmüştü doktor.Ya çok ama çok teşekkür ederimdün karından ultrasonla bakmıştı doktor bişey görünmedi ama sanırım daha yeni diyedir değil mi?
testlerde koyulaşma var gibi .. sizde bi kan verin bence :) bebeğiniz sizinledir inşallah...Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Ben 3 aydır korunmuyorum sadece . Adetim 3 gün gecikti ama ben zaten 35 günde bir adet olan biriyim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikisi de ekteki gibi çıktı. Sağ göğsüm acayip acıyor iş yoğunluğundan sanıyorum biraz da halsizim . Yardım edin nolur
Çizgi bariz bi şekilde çıkmış adetinde geçtiğine göre kesin hamilesinKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Ben 3 aydır korunmuyorum sadece . Adetim 3 gün gecikti ama ben zaten 35 günde bir adet olan biriyim. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikisi de ekteki gibi çıktı. Sağ göğsüm acayip acıyor iş yoğunluğundan sanıyorum biraz da halsizim . Yardım edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?