Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle iğne etkisi değil. HamilesinMerhaba arkadaşlar ben 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hala iğne etkisi olabilir mi ne diyorsunuz?? Yoksa gebelik var mıdırEki Görüntüle 2209838
hamilesiniz gözünüz aydın iğne etkisi kalmaz buzamana kadarMerhaba arkadaşlar ben 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hala iğne etkisi olabilir mi ne diyorsunuz?? Yoksa gebelik var mıdırEki Görüntüle 2209838
Canım ben bata 5 kala boyle silik gördüm hatta daha silikti bence hamilesin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hala iğne etkisi olabilir mi ne diyorsunuz?? Yoksa gebelik var mıdırEki Görüntüle 2209838
Hakkında hayırlısı olsun :) Bebiş var gibi görünüyor ilk kez mi vurundun canım iğneyi daha önce yaptırdın mı hiçMerhaba arkadaşlar ben 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hala iğne etkisi olabilir mi ne diyorsunuz?? Yoksa gebelik var mıdırEki Görüntüle 2209838
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun :) Bebiş var gibi görünüyor ilk kez mi vurundun canım iğneyi daha önce yaptırdın mı hiç
Canım ben bata 5 kala boyle silik gördüm hatta daha silikti bence hamilesin hayırlı olsunİnşallah hamileyimdir dua et nolur
Kan verdin miAmin inşallahilk kez vurundum o yüzden de çok telaş ediyorum inşallah hayırlısıyla hamileyimdir diye
![]()
İnşallah hamileyimdir dua et nolurCanım ben bata 5 kala boyle silik gördüm hatta daha silikti bence hamilesin hayırlı olsun![]()