Silik çizgi yalvarırım bakın

leyla8321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
15
0
23
Arkadaşlar çok saçma gelebilir bilmediğimden soruyorum. Reglim bittikten sonra 1 kere ilişkiye girdim oda 3 gün önce dün ve bugün karın ağrım vardı bende evde varken test yaptım o kadar ihtimal vermiyordum ki yaptım koydum başka işe daldım 2 dakika bile beklemedim sonra falan dönüp baktığımda Silik çizgi gördüm test erken gebelik testi ama benimkisi çok çoook erken şuan ayın 19 unda olacağım çünkü bu şekilde olup gebe kalanlar var mı kan testi vermelimiyimyoksa bi kaç kere daha idrar testi mi yapayım

Eklentiler

• IMG_2308.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_2303.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_2306.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 138
  • 400aaa07-e570-449e-a040-309ab487c11c.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 127
  • 1f32e234-a231-4f7a-b018-78a6a7f348a1.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 137
Merhabalar geçen ay ben bundan daha koyusuyla hayalet çizgi yaşadım ama maalesef negatif oldu adet oldum. Ümidini kırmak istemem ama bende yaşadım umutlanıp umudun kırılınca çok yıkıcı oluyor diye paylaşmak istedim ama zaten daha erken bakarsın direkt pozitifi görürsün yada senin şansına bu pozitif olur

Yani ilişkiye 3 gün önce mi girdiniz doğru mu anladım?

Çok üzüldüm inşallah gönlünüzce olur sizin de aynı test miydi

Ben birsey goremedim
Ki 3 gun onceki iliski olduysa daha ortada birsey var olmamistir bile.

bu testlerde sorun var heralde kim yapsa pozitif ama kan veriyorlar negatif çıkıyor
Ki sizinki henüz 3 gün imkansız eğer daha öncesinde olmadıysa

Çok üzüldüm inşallah gönlünüzce olur sizin de aynı test miydi
katılıyorum arkadaşlara 3 günde gebelik teste yansıyacak düzeye asla gelmez benimde aynı testti. Aşırı ümitlenmiştim çünkü böyle olup hamile olanlar vardı. Ama kısmet değilmiş. En güzeli direkt kan vermek o yüzden. Vakti geldiğinde öyle yap

bu testlerde sorun var heralde kim yapsa pozitif ama kan veriyorlar negatif çıkıyor
Ki sizinki henüz 3 gün imkansız eğer daha öncesinde olmadıysa
Öncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandım

Öncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandım
Merhaba. 3 gün sonrası gebelik imkansız çıkmaz. Ama reglden önceki ay çalışmalarınız oldu mu, acaba üstüne implantasyon kanaması geçirdiniz de gebelik mi var? Eğer test de yanıltma yoksa tabii

Merhaba. 3 gün sonrası gebelik imkansız çıkmaz. Ama reglden önceki ay çalışmalarınız oldu mu, acaba üstüne implantasyon kanaması geçirdiniz de gebelik mi var? Eğer test de yanıltma yoksa tabii
Reglimden önce oldu evet hatta Reglim 6-7 gün gecikmişti ama regli olunca ihtimal vermedim

Geçen ay bizde sadece bir kez geri çekilme oldı diğerlerinde hep korunduk regl günümde test yapmıştım silik çıkmıştı ve hemen adet oldum ya testlerde sıkıntı var yada kimyasal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…