Merhabalar geçen ay ben bundan daha koyusuyla hayalet çizgi yaşadım ama maalesef negatif oldu adet oldum. Ümidini kırmak istemem ama bende yaşadım umutlanıp umudun kırılınca çok yıkıcı oluyor diye paylaşmak istedimama zaten daha erken bakarsın direkt pozitifi görürsün yada senin şansına bu pozitif olur
EvetYani ilişkiye 3 gün önce mi girdiniz doğru mu anladım?
Çok üzüldüm inşallah gönlünüzce olur sizin de aynı test miydiMerhabalar geçen ay ben bundan daha koyusuyla hayalet çizgi yaşadım ama maalesef negatif oldu adet oldum. Ümidini kırmak istemem ama bende yaşadım umutlanıp umudun kırılınca çok yıkıcı oluyor diye paylaşmak istedimama zaten daha erken bakarsın direkt pozitifi görürsün yada senin şansına bu pozitif olur
Eğer yumurtlama olup döllenmede gerçekleşmiş olsa dahi 3 günde tüpe bile yerleşemiyor ki ne ara hormon üretip betayı artıracak. Hamilelik olsa bile şu an tespit edilemez ki bence yok
Teşekkür ederimEğer yumurtlama olup döllenmede gerçekleşmiş olsa dahi 3 günde tüpe bile yerleşemiyor ki ne ara hormon üretip betayı artıracak. Hamilelik olsa bile şu an tespit edilemez ki bence yok
katılıyorum arkadaşlara 3 günde gebelik teste yansıyacak düzeye asla gelmezÇok üzüldüm inşallah gönlünüzce olur sizin de aynı test miydi
Öncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandımbu testlerde sorun var heralde kim yapsa pozitif ama kan veriyorlar negatif çıkıyor
Ki sizinki henüz 3 gün imkansız eğer daha öncesinde olmadıysa
Tekrarlamalıyım sizce bi kaç gün sonra3 günlük ilişkinin gebeliği çıkmaz ki testte
diğer regliniz gecikmeden bir şey yapmanıza gerek yokTekrarlamalıyım sizce bi kaç gün sonra
Merhaba. 3 gün sonrası gebelik imkansız çıkmaz. Ama reglden önceki ay çalışmalarınız oldu mu, acaba üstüne implantasyon kanaması geçirdiniz de gebelik mi var? Eğer test de yanıltma yoksa tabiiÖncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandım
Reglimden önce oldu evet hatta Reglim 6-7 gün gecikmişti ama regli olunca ihtimal vermedimMerhaba. 3 gün sonrası gebelik imkansız çıkmaz. Ama reglden önceki ay çalışmalarınız oldu mu, acaba üstüne implantasyon kanaması geçirdiniz de gebelik mi var? Eğer test de yanıltma yoksa tabii
Peki regl kaç gün sürdü ve kanama nasıldıReglimden önce oldu evet hatta Reglim 6-7 gün gecikmişti ama regli olunca ihtimal vermedim
Geçen ay bizde sadece bir kez geri çekilme oldı diğerlerinde hep korunduk regl günümde test yapmıştım silik çıkmıştı ve hemen adet oldum ya testlerde sıkıntı var yada kimyasal oluyorÖncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandım