Silik Çizgi ve Akıntı

Anaksha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
14
13
3
31
Merhaba arkadaşlar, bu ay geç yumurtladım. Reglim de 4 gün gecikti. Bu süreçte ard arda çok kez prodoctor gebelik testi yaptım hep negatif çıktı. Bugün öğlen prodoctor negatif, akşam ise işten gelince days doctor silik çıktı. İlk 2 dakika içinde çok silik çıkan test yarım saat sonra birazcık daha belirgin hale geldi. Tam testi yaptıktan hemen sonra az miktarda da açık kahve akıntım geldi. Biraz uzun oldu sanırım özür dilerim ama kafam çok karıştı. Göğüs ağrım regl geleceği gün geçerdi, bugün o da geçti. Bu akıntı reglden diyelim ama testte ilk kez bir çizgi gördüm. Kasık ağrım da az miktarda var. Ne olduğunu anlayamadım. Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Eklentiler

• 369306DA-D18C-4E53-931D-6F692567DF77.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 25
Benim de silik çıktı reglden 2 gün önce kan testi negatifti 4 gün geçti aynı sizin ki gibi çıktı testim. Yarın sabah tekrar yapacağım. Siz ne yaptınız

Canım kuruma çizgisine de benziyor ama sen yarın bi tekrarla yine de. Ben de her ay bu çizgileri görüyorum hep umut ediyorum ama hep kuruma çizgisi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…