Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok silik var gibi ama 1-2 gün sonra tekrarlayın inşallah vardırHanımlar testime bakar mısınız? Ben mi uyduruyorum yoksa hayalet çizgi var mı. Adetimden iki gün önce yaptımEki Görüntüle 3550664
Evet 10 dk dan sonrası kuruma çizgisi oluyor yanıltıcı olur yarın tekrarlayın hatta kan verin inşallah vardırAy inşallah. Bir de 10 dkya doğru çıktı. Kuruma çizgisi değildir değil mi? Bildiğim kadarıyla 10 dkdan sonrası yanlış sonuç oluyor
İlkinde bariz gördüm de ikincisinde göremedim. İnşallah hayırlısıyla vardır.Bnde w belli belirsiz gördüm sizde bunlarda benim
İlkinde çok silik çıkmış adetiniz gecikti miBnde w belli belirsiz gördüm sizde bunlarda benim
1 gun geciktiİlkinde çok silik çıkmış adetiniz gecikti mi
Ay var gibi duruyor1 gun gecikti
Anladım daha yeni olduğu için silik çıkmıştır birkaç gün sonra testi tekrarlayın yada kan verin dilerim hamilesinizdir inşallah1 gun gecikti
Ins vardir biraz karisik 5 gun kala nimo test ile yaptim boyle silik cikti sonra bir kacgun ara ile farkli markalar yaptim cikmadi bugun bunu yaptim cikti bir var bir yokAy var gibi duruyor![]()
Kaset testlere genelde iyi diyorlar bilemiyorum tabi aklına takılsayda kan ver canımIns vardir biraz karisik 5 gun kala nimo test ile yaptim boyle silik cikti sonra bir kacgun ara ile farkli markalar yaptim cikmadi bugun bunu yaptim cikti bir var bir yok