- 22 Kasım 2024
- 39
- 2
- 26
- Konu Sahibi yasemin suna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an bende aynı durumdayim kanamam var,iki tane erken gebelik testinde çift çizgi çıktı dün kan verdim negatif çıktı anlamadım, benimde mide bulantim var halsizligim var,önceki hamileligimde de kanamam olmuştu, yarın tekrar kan ver dedi doktorum, bakalim hayırlısı.Adet gecikmesi hariç ciddi belirtilerim var ki şöyle bi durum var hamileliklerimden adet görüyorum ben adet geckmesini bekleme şansım yok yani
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah benm testimde sizde silik çizgi görüyor musunuz ben yanılıyor muyumŞu an bende aynı durumdayim kanamam var,iki tane erken gebelik testinde çift çizgi çıktı dün kan verdim negatif çıktı anlamadım, benimde mide bulantim var halsizligim var,önceki hamileligimde de kanamam olmuştu, yarın tekrar kan ver dedi doktorum, bakalim hayırlısı.
Evet gölge gibi görünüyor, benim ilk yaptığım test de böyleydi, ikinci daha pembe cikti ama kan da negatif çıktıHayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah benm testimde sizde silik çizgi görüyor musunuz ben yanılıyor muyum
İnsanın kafası karışıyo böyle oluncaEvet gölge gibi görünüyor, benim ilk yaptığım test de böyleydi, ikinci daha pembe cikti ama kan da negatif çıktı
Evet,ben yarın tekrar kan vermeye gidicem salı günü alırım kesin sonucuİnsanın kafası karışıyo böyle olunca
Testinizin markası laboquick mi acaba?Kızlar test yapmıştım silik çizgi görüyom sizde görüyor musunuz okla işaretlediğim yerde
Hatırlamıyorum kiTestinizin markası laboquick mi acaba?
Anladım o markanın testleri çok güvenilir oluyor ve çok düşük Beta hormonunu bile ölçüyormuş o yüzden sordum İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsunHatırlamıyorum ki
Aslında ben istemiyom çok zor durumdayım o dönem aramız iyiydi ama eşimle boşanmayı düşünüyorum 3. Çocuk çok zorlar beniAnladım o markanın testleri çok güvenilir oluyor ve çok düşük Beta hormonunu bile ölçüyormuş o yüzden sordum İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun o zamanAslında ben istemiyom çok zor durumdayım o dönem aramız iyiydi ama eşimle boşanmayı düşünüyorum 3. Çocuk çok zorlar beni
Şimdi netten baktım o markanın mavi renkli olanıydı evet hatırladmAnladım o markanın testleri çok güvenilir oluyor ve çok düşük Beta hormonunu bile ölçüyormuş o yüzden sordum İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederimAnladım hakkınızda hayırlısı olsun o zaman