- 25 Ocak 2024
- 33
- 6
- 26
- Konu Sahibi bisaderuya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok silik var ilk idrarla tekrarla bakalım inşallah vardirBurda efekt yok ve daha yakın
Teşekkür ederim kafayı yiycem artıkÇok silik var ilk idrarla tekrarla bakalım inşallah vardir
İlk dakikalarda çıktı aslında fotoğrafta çok belli olmuyor sanki gerçekte daha belirgin galibaÇok çok silik gördüm. Testin kendi çizgisi değildir inşallah
Pembelik var mıydı pekiiİlk dakikalarda çıktı aslında fotoğrafta çok belli olmuyor sanki gerçekte daha belirgin galiba
İlk dakikalarda oluştu ve kaldı kuruma çizgisi değil bencePembelik var mıydı pekii
Yaptınmı tekrar. Bende bugün 13.günüm ikinci çizginin ç si bile yokİlk dakikalarda oluştu ve kaldı kuruma çizgisi değil bence
Sanki hafif bir çizgi var gibi ama sende deYaptınmı tekrar. Bende bugün 13.günüm ikinci çizginin ç si bile yok
Yok canım gözlerim kör olma pahasına sabahın 6 sında inceledim didik didik sağdan da baksam soldan da baksam yok çizgiSanki hafif bir çizgi var gibi ama sende de
Ben göremiyorum ama gözle görülüyor mu ? Çünkü geçen bende iğne etkisini takip için yaptığımda silik vardı ama fotoda çıkmıyorduAz önce yaptım sence var mı
Sonucunuz ne olduŞimdi yine yaptım sabahkinde de vardı ama belirgin değildi