Hiç öyle bi şey duymadım, öyle olsa adet tarihine yakın gebelik testi yapanların hatta kan verenlerin hepsinde pozitif çıkması gerekmez mi?Merhaba ben ekleme yapmıştım çok çok silik çizgi çıktı testlerimde ama dun kaset test yaptım negativdi( bat 14 ocakta)
Ybu gün bana o testler hassas hamilelik testleri adet tarihine yakım beta hcg hormonu yükselir dediler( yani hamile degilim sadece adet tarihi yakın o yüzden silik çizgi var). Sizce böyle bir şey var mı? Yardım edin lütfen
Evet bende öyle düşündüm. Çunki geçen ayda test verdim ondan öncəki aylardada ama hiç birinde silik çizgi olmadı. gerçekten çok tesekkür ederimHiç öyle bi şey duymadım, öyle olsa adet tarihine yakın gebelik testi yapanların hatta kan verenlerin hepsinde pozitif çıkması gerekmez mi?
2 gün kala öğrenmiştim. Kanda da çıkmıştı. Ama adete yakın beta yükselmesi diye bir şey vardır. Adet olunca sıfırlanır tabii bu değerler silik çıkacak kadar etkili olur mu bilmem yaşamadım.Evet bende öyle düşündüm. Çunki geçen ayda test verdim ondan öncəki aylardada ama hiç birinde silik çizgi olmadı. gerçekten çok tesekkür ederim
Hamile olmayan birinin adete yakın betası yükselir mi yani?2 gün kala öğrenmiştim. Kanda da çıkmıştı. Ama adete yakın beta yükselmesi diye bir şey vardır. Adet olunca sıfırlanır tabii bu değerler silik çıkacak kadar etkili olur mu bilmem yaşamadım.
Tabii ki ama 100 200 olmaz yaniHamile olmayan birinin adete yakın betası yükselir mi yani?
Bir de bu ay 15 günde bir regl olmuştum yine belim ağrıyor yine 15 gün olacakHanımlar kameraya bir türlü odaklayip çekemedim ama gece krampla uyandım icim kurt dustu test yaptım çizgi girmeyince öyle biraktim sabah bir daha bakayım dedim idrarın bitiminde kuruyan yerin hemen yanında ince bir çizgi var bir türlü odaklayamadim görüyor musunuz ama hamile olabilir miyim
Paket de yazdigi gibi ilk dakikalarda cikmadiysa negatif..Hanımlar kameraya bir türlü odaklayip çekemedim ama gece krampla uyandım icim kurt dustu test yaptım çizgi girmeyince öyle biraktim sabah bir daha bakayım dedim idrarın bitiminde kuruyan yerin hemen yanında ince bir çizgi var bir türlü odaklayamadim görüyor musunuz ama hamile olabilir miyim
Bazı kişiler böyle öğrenmiş akrarsiz kaldimPaket de yazdigi gibi ilk dakikalarda cikmadiysa negatif..
Ben test yapmıştım canım, iki saat sonra baktım ki hafif bir çizgi belirmiş, diğer gün de yapınca silik çizgi çıktı ve kan tahlili verdim hamileydimBazı kişiler böyle öğrenmiş akrarsiz kaldim