Kızlar 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için aldılar sorun olmadığı için korunmaya gerek yok dediler geçen ay düzenli adetim gördüm bu ay bugün adet günüm normalde gece olurdum olmadım test yaptım sonuç bu silik çıktı ilk dakikalarda durdukça yeri belli oldu testin kendi çizgisi hemen yanında ayrı yerlerde yani böyle çıkıp hamile olan varmi aranız da?
Ne zaman yaptın.bende ilk gebelikte bikac saat sonra böyle çizgi çıkmıştı.bence var gibi .yarın sabah ilk idrarinla yine yap.yada direk kan testine git kesin sonuç olur
Benimde reglim dört gün geciktiğinde yapmıştım testi ve böyle çıkmıştı tekrardan gittim test aldım farklıydı markası o aldığım test adet gecikmeden on beş gün öncesinden mi ne belli oluyomuş o testle gecikmeyi beklemeden ordada sonuç aynıydı şuan 32 haftalık hamileyim hayırlı olsuuun
Testi tekrar yaparmısın çok heyecanlandım postunu görünce bende şubatta aynı sebeple bebeğimi kaybettim doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi şuan deneme aşamasındayım inşallah sizde hamilesinizdir
Benimde reglim dört gün geciktiğinde yapmıştım testi ve böyle çıkmıştı tekrardan gittim test aldım farklıydı markası o aldığım test adet gecikmeden on beş gün öncesinden mi ne belli oluyomuş o testle gecikmeyi beklemeden ordada sonuç aynıydı şuan 32 haftalık hamileyim hayırlı olsuuun