• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AlyaHira

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
80
69
8
27
Kızlar 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için aldılar sorun olmadığı için korunmaya gerek yok dediler geçen ay düzenli adetim gördüm bu ay bugün adet günüm normalde gece olurdum olmadım test yaptım sonuç bu silik çıktı ilk dakikalarda durdukça yeri belli oldu testin kendi çizgisi hemen yanında ayrı yerlerde yani böyle çıkıp hamile olan varmi aranız da?

Şimdi gözüküyor mu

Eklentiler

• IMG_20200413_161407.jpg
    IMG_20200413_161407.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 102
Evet şimdi görünüyor.
Ben gölge gibi bişey görüyorum ama tam net değil.

Uzaktan gördüm.. resmi açınca kayboldu gibi oldu sen testi tekrarla ama hemen değil aradan 3/5 gün geçsin

Ne zaman yaptın.bende ilk gebelikte bikac saat sonra böyle çizgi çıkmıştı.bence var gibi .yarın sabah ilk idrarinla yine yap.yada direk kan testine git kesin sonuç olur

Benimde reglim dört gün geciktiğinde yapmıştım testi ve böyle çıkmıştı tekrardan gittim test aldım farklıydı markası o aldığım test adet gecikmeden on beş gün öncesinden mi ne belli oluyomuş o testle gecikmeyi beklemeden ordada sonuç aynıydı şuan 32 haftalık hamileyim hayırlı olsuuun 😍

Fotograf açılıyor mu kızlar
Testi tekrar yaparmısın çok heyecanlandım postunu görünce bende şubatta aynı sebeple bebeğimi kaybettim doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi şuan deneme aşamasındayım inşallah sizde hamilesinizdir

Benimde reglim dört gün geciktiğinde yapmıştım testi ve böyle çıkmıştı tekrardan gittim test aldım farklıydı markası o aldığım test adet gecikmeden on beş gün öncesinden mi ne belli oluyomuş o testle gecikmeyi beklemeden ordada sonuç aynıydı şuan 32 haftalık hamileyim hayırlı olsuuun 😍
Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Back