- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 31
- Konu Sahibi concordia93
Lütfen yorum yapın, hamile miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5dk içinde çıktı canım, kuruma olabilir mi ?kaç dakika sonra cıktı canım kuruma gibi geldi,
Gebelik görünüyor, kan testi verip netleştirin
eğer öyleyse mucize olur daha 1 ay önce laproskopi ameliyatı oldum kistim alındı hiç beklemiyordum :)Gebelik görünüyor, kan testi verip netleştirin
artimed mi markası canım ,artimed bana 5 dakikida pozitif çıkarmıştı sonradan kanda negatif çıktı, kan ver bence netleşsin canım5dk içinde çıktı canım, kuruma olabilir mi ?
Rabbim tez zamanda hayırlı güzel haberler almak nasip etsin inşallaheğer öyleyse mucize olur daha 1 ay önce laproskopi ameliyatı oldum kistim alındı hiç beklemiyordum :)
markası laboquick, biraz daha beklesem kan testi verip çıkmasa hayal kırıklığı olabilirartimed mi markası canım ,artimed bana 5 dakikida pozitif çıkarmıştı sonradan kanda negatif çıktı, kan ver bence netleşsin canım
Lütfen kafanızı karıştırmayın, stres yapmayıneğer öyleyse mucize olur daha 1 ay önce laproskopi ameliyatı oldum kistim alındı hiç beklemiyordum :)
çok teşekkürler, yumurtalığım zedelendi ne yapıcam ben artık derken şuan bir umut oldu çok teşekkürlerRabbim tez zamanda hayırlı güzel haberler almak nasip etsin inşallah
Rabbim istesin yeter ki hayat mucizelere gebe
Merhaba kistiniz kac mm dieğer öyleyse mucize olur daha 1 ay önce laproskopi ameliyatı oldum kistim alındı hiç beklemiyordum :)
6.5 dermodi kisti doktor yumurtalığımın yarısını aldıMerhaba kistiniz kac mm di
Gecmis olsun , Rabbim yinede umutsuz koymamis sizi, siz bitti derken yeniden baslatmism bende de 30 mm lik kist varmis erimedi 2 aydir adet söktürücuyle bile. Asilamaya engel oluyor6.5 dermodi kisti doktor yumurtalığımın yarısını aldı
üstteki kırmızı gibi duruyor, altta ki daha renksiz duruyor canım ,sen daha net görürsün kuruma çizgisi kırmızı olmuyor.biraz bekle canım bir kaç ğün sonra tekrar idrar yap duruma göre kan verirsinmarkası laboquick, biraz daha beklesem kan testi verip çıkmasa hayal kırıklığı olabilir
ben her şey bitti derken, bir umut doğdu içime. umarım rabbim size de nasip eder.Gecmis olsun , Rabbim yinede umutsuz koymamis sizi, siz bitti derken yeniden baslatmism bende de 30 mm lik kist varmis erimedi 2 aydir adet söktürücuyle bile. Asilamaya engel oluyor
Amin inşallah ne olur dua edin bana da aşılamaya gerek kalmadan gebe kalayim kendiliğinden. Benimde umudum yokben her şey bitti derken, bir umut doğdu içime. umarım rabbim size de nasip eder.
fotograftan sanırım, elimdeki çizgide soluk ama kırmızı bir çizgi var umarım güzel haberler verir bana.üstteki kırmızı gibi duruyor, altta ki daha renksiz duruyor canım ,sen daha net görürsün kuruma çizgisi kırmızı olmuyor.biraz bekle canım bir kaç ğün sonra tekrar idrar yap duruma göre kan verirsin