silik çizgi. hamilemiyiim???

inşallah da gecenın osaatınde neyden suphelendın be abla:)
14 Ağustosta kimyasal gebelik yaşadim canım bebeğimi kaybettim ardından sürekli rüyalarımda bebeğimin olmadığını gördüm o gece kayınvalidem belki hamilesin dedi ki ihtimal bile vermedim de içime umut girdi test yaptım senin çizginden daha silik çıktı ay duramadım sabaha kadar gece koşa koşa hastaneye gittim yaptırdım valla

Merhaba arkadaşlar bnm bat a 2 3 gün falan var ama dün akşamdan beri çok azck leke gelms erkn adet oldm diyodum bu akşam dayanamayıp test yaptm bi bakarmisinz

Eklentiler

• IMG_20160928_181402-1.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20160928_181310-1.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba arkadaşlar bnm bat a 2 3 gün falan var ama dün akşamdan beri çok azck leke gelms erkn adet oldm diyodum bu akşam dayanamayıp test yaptm bi bakarmisinz
Canım benim de böyle idi testim adetime 10 gün vardı hemde kan testi yaptır sende hayırlı olsun

kızlar yardım edin 4 tane test yaptım hepsi pembesilik çizgi clear blue testte ise 1 2 haftalık oldugu görunuyor.

adetıme 4 gun var hepsi bu şekılde belkı bundan bır tık daha koyu
Şimdiden hayırlı olsun var görünüyor. Clear blue Türkiye de var mıydı? Şaşırdım

evet sanırım yenı geldı cok tesekkurler

oyyyyy allahım inşallah benımde oyle olur

Buradakiler bu konuda baya bilgili ufak bir soru soracağım cevaplarsanız sevinirim
İdrar testi adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılabilir doğru sonuç ne zaman belli olur

Konu sahibi inşallah hamilesindir sağlıkla alırsın kucağına

inşallah canım ama adetten bi kaç gun once cıkandavar adetten bır hafta sonra cıkanda bu durum bıraz karısıık ne zaman tuttrurusan oluyo yanı.:/

Cok aşikar var cnm massallah ben bunu gorsem cildiririm heralde ya buda degil kil gibi incecikte olsa olur bnmkiler hep sut beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…