- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 27
- Konu Sahibi hasret5961
-
inşallah allah bebegını hayırlı etsınBenimde böyleydi canım yaptığım her testte de bunun bi koyusu çıkmıştır en fazla :) hayırlı olsun Allah'ım gönlüne göre versin inşallah
Ben gece 3 te özel bir hastanede yaptırdım testi yaptır gönlün rahatlasın müjdeli haberlerinizi bekliyoruz şimdiden hayırlı olsunben en ıyısı doktora gıdeyım haklısınız
inşallah da gecenın osaatınde neyden suphelendın be abla:)Ben gece 3 te özel bir hastanede yaptırdım testi yaptır gönlün rahatlasın müjdeli haberlerinizi bekliyoruz şimdiden hayırlı olsun
14 Ağustosta kimyasal gebelik yaşadim canım bebeğimi kaybettim ardından sürekli rüyalarımda bebeğimin olmadığını gördüm o gece kayınvalidem belki hamilesin dedi ki ihtimal bile vermedim de içime umut girdi test yaptım senin çizginden daha silik çıktı ay duramadım sabaha kadar gece koşa koşa hastaneye gittim yaptırdım vallainşallah da gecenın osaatınde neyden suphelendın be abla:)
Canım benim de böyle idi testim adetime 10 gün vardı hemde kan testi yaptır sende hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bnm bat a 2 3 gün falan var ama dün akşamdan beri çok azck leke gelms erkn adet oldm diyodum bu akşam dayanamayıp test yaptm bi bakarmisinz
Şimdiden hayırlı olsun var görünüyor. Clear blue Türkiye de var mıydı? Şaşırdımkızlar yardım edin 4 tane test yaptım hepsi pembesilik çizgi clear blue testte ise 1 2 haftalık oldugu görunuyor.
adetıme 4 gun var hepsi bu şekılde belkı bundan bır tık daha koyu
inşallah hamılesındırMerhaba arkadaşlar bnm bat a 2 3 gün falan var ama dün akşamdan beri çok azck leke gelms erkn adet oldm diyodum bu akşam dayanamayıp test yaptm bi bakarmisinz
oyyyyy allahım inşallah benımde oyle olur14 Ağustosta kimyasal gebelik yaşadim canım bebeğimi kaybettim ardından sürekli rüyalarımda bebeğimin olmadığını gördüm o gece kayınvalidem belki hamilesin dedi ki ihtimal bile vermedim de içime umut girdi test yaptım senin çizginden daha silik çıktı ay duramadım sabaha kadar gece koşa koşa hastaneye gittim yaptırdım valla
Merhaba arkadaşlar bnm bat a 2 3 gün falan var ama dün akşamdan beri çok azck leke gelms erkn adet oldm diyodum bu akşam dayanamayıp test yaptm bi bakarmisinz
inşallah hamılesındır
inşallah canım ama adetten bi kaç gun once cıkandavar adetten bır hafta sonra cıkanda bu durum bıraz karısıık ne zaman tuttrurusan oluyo yanı.:/Buradakiler bu konuda baya bilgili ufak bir soru soracağım cevaplarsanız sevinirim
İdrar testi adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılabilir doğru sonuç ne zaman belli olur
Konu sahibi inşallah hamilesindir sağlıkla alırsın kucağına
inş nasip olur sanaa m:\Cok aşikar var cnm massallah ben bunu gorsem cildiririm heralde ya buda degil kil gibi incecikte olsa olur bnmkiler hep sut beyaz
hamilemıydın pekiiBaya çizgi işte silik filan değil. Benimki siliği geçtim hayalet idi benden başkası görmüyordu.
Ay inşallahTbrik ederm Hamilesin cnm bide kan testi yaptr.Darsi bzm basimiza :))
Ay inşallah[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?