• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik çizgi. hamilemiyiim???

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
27
kızlar yardım edin 4 tane test yaptım hepsi pembesilik çizgi clear blue testte ise 1 2 haftalık oldugu görunuyor.

adetıme 4 gun var hepsi bu şekılde belkı bundan bır tık daha koyu

Eklentiler

• nMjjk0.jpg
    nMjjk0.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 438
Var gibi canim. Rabbim gonlune gore versin. Kan testi yaptir kesin sonuc alirsin. Hayirli olsun simdiden ☺

ayy bilmiyorum inşallah öyledır bıran once kan tstı yaptırmak ıstıyorum ama doktor adetın gecmeden glme dedı
Özel bir hastaneye git canım ben adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım o doktora da selam söyle işini düzgün yapmayı denesin 4 testin 4 ü birden mi bozuk folik asit e başla hemen canım muhtemelen çok yeni gebeliğin adetin gelmediğine göre Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah

bende dusunuyorumöyle birsey bakalım inşallah

Benimde böyleydi canım yaptığım her testte de bunun bi koyusu çıkmıştır en fazla :) hayırlı olsun Allah'ım gönlüne göre versin inşallah

Özel bir hastaneye git canım ben adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım o doktora da selam söyle işini düzgün yapmayı denesin 4 testin 4 ü birden mi bozuk folik asit e başla hemen canım muhtemelen çok yeni gebeliğin adetin gelmediğine göre Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
ben en ıyısı doktora gıdeyım haklısınız

Back