- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 27
- Konu Sahibi hasret5961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah vardır ya olmayan gebelikçıkmazdıki yanı dımıVar gibi canim. Rabbim gonlune gore versin. Kan testi yaptir kesin sonuc alirsin. Hayirli olsun simdiden ☺
Bazen bu testler hata verebiliyormus. Insallah vardir canim. Benimki de boyle cikmisti. Cok sukur rabbime yanilmadik benim de adetime 1 gun vardi yaptigimda. Buyuk ihtimal var. ☺☺inşallah vardır ya olmayan gebelikçıkmazdıki yanı dımı
4 ude yanılamaz insaşşah:SBazen bu testler hata verebiliyormus. Insallah vardir canim. Benimki de boyle cikmisti. Cok sukur rabbime yanilmadik benim de adetime 1 gun vardi yaptigimda. Buyuk ihtimal var. ☺☺
inşallah inşallah inşallah ağzından bal samlıyo:)Hamilesin canım
4 tane ama:S bıde dıgıtal olanda 1 2 haftalık yazıyodubenimde silikti ama hamile degildim..umarım tersi cıkar sende hamilesindir
Tatlım bu silik çizgi mi? Hamilesin gözün aydınkızlar yardım edin 4 tane test yaptım hepsi pembesilik çizgi clear blue testte ise 1 2 haftalık oldugu görunuyor.
adetıme 4 gun var hepsi bu şekılde belkı bundan bır tık daha koyu
gittim ama saglık ocagındakı doktor adetın gecsın öyle gl dedıBenim de bu şekildeydi ve hamile olduğumu öğrendim.
Bir kan testi yaptırın.
ozaman daha yuksek ihtimal tabi insallah hamilesindir canım4 tane ama:S bıde dıgıtal olanda 1 2 haftalık yazıyodu
ayy bilmiyorum inşallah öyledır bıran once kan tstı yaptırmak ıstıyorum ama doktor adetın gecmeden glme dedıTatlım bu silik çizgi mi? Hamilesin gözün aydın
inşalllaaahhh canımozaman daha yuksek ihtimal tabi insallah hamilesindir canım
gittim ama saglık ocagındakı doktor adetın gecsın öyle gl dedı
Özel bir hastaneye git canım ben adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım o doktora da selam söyle işini düzgün yapmayı denesin 4 testin 4 ü birden mi bozuk folik asit e başla hemen canım muhtemelen çok yeni gebeliğin adetin gelmediğine göre Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahayy bilmiyorum inşallah öyledır bıran once kan tstı yaptırmak ıstıyorum ama doktor adetın gecmeden glme dedı
ben en ıyısı doktora gıdeyım haklısınızÖzel bir hastaneye git canım ben adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım o doktora da selam söyle işini düzgün yapmayı denesin 4 testin 4 ü birden mi bozuk folik asit e başla hemen canım muhtemelen çok yeni gebeliğin adetin gelmediğine göre Allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah