Silik çizgi hamile miyim

zemheri_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
98
5
1
22
Hanımlar merhaba döngümün 48. Günündeyim
35-38 günlük döngülerim olur hep . Yani benim döngüme göre 10 günlük bir gecikmem var
Çarşamba günü iki adet erken prodoctor test yaptım belirli belirsiz silik çizgi hemen belirdi
(Testleri atacağım)
Ancak bugün yaptığım testte silik çizgi bile göremedim
Ama o gün iftardan önce yapmıştım yani su alımım saatlerce durmuştu
Bugün bir nedenden ötürü oruç tutamadım sıvı alımım varken yaptım
Sizce gebe miyim testlerimi yorumlar mısınız ??? Benim gibi önce silik görüp sonra negatif görüp gebe olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_1597.webp
    IMG_1597.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_1557.webp
    IMG_1557.webp
    6 KB · Görüntüleme: 164
Sabah ilk idrarla denerseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız. Bu mübarek ayda Rabbim gönlünüze göre varsın 🌸

35-38 günlük döngülerim olur hep . Yani benim döngüme göre 10 günlük bir gecikmem var
Çarşamba günü iki adet erken prodoctor test yaptım belirli belirsiz silik çizgi hemen belirdi
(Testleri atacağım)
Sizce gebe miyim testlerimi yorumlar mısınız ??? Benim gibi önce silik görüp sonra negatif görüp gebe olduğunu öğrenen var mı
Öncelikle sabah ilk idrar olayı diye bişey yok günün her saati her ıdrarlar olur gece yaptığım testler iki öğrendim her zaman ikincisi prodoctor bu testi hamile olduğum zaman yaptım ısrarla bende tek çizgi çıkardı sizin 10 günlük gecikme var kan testi verin direk 🥰varsa kesinlikle çikacak inşallah vardır hayır'lısı olsun

Öncelikle sabah ilk idrar olayı diye bişey yok günün her saati her ıdrarlar olur gece yaptığım testler iki öğrendim her zaman ikincisi prodoctor bu testi hamile olduğum zaman yaptım ısrarla bende tek çizgi çıkardı sizin 10 günlük gecikme var kan testi verin direk 🥰varsa kesinlikle çikacak inşallah vardır hayır'lısı olsun
Gebeliğin ilerleyen zamanlarında sabah akşam fark etmez ama erken zamanlarda sabah ilk idrarda hormon birikintisi olduğu için normale göre çıkarabilir

Anlamadım prodoctor ile mi öğrendiniz yoksa göstermedi mi

Gebeliğin ilerleyen zamanlarında sabah akşam fark etmez ama erken zamanlarda sabah ilk idrarda hormon birikintisi olduğu için normale göre çıkarabilir
Ben yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim 😄çok erken epey erkenden öğrendim idrar testi ile öğrendim gece vakti yaptım prodoctor yalancı negatif verdi bana başka marka ile öğrendim

kizlar merhaba ustte
17427314026613575467165478582339.webp
kini dün alttakini bugün yaptım bu ay klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi olmadım doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştık. Dün ilk üç dk da silik çizgi gördüm. Bugün sabah yine yaptım aynı şekilde silik çıktı görsellerin kalitesi düşüyor ama ikisinde de silik çizgi belirgin. Bat 3-4 var. Hamilelik olabilir mi acaba sizce

10 gün gecikmeniz varsa kaset testle yapsaydınız testi varsa orda daha net çıkardı. Yada direk kan verir. İnşallah hamilesinizdir. 🌼

(Testleri atacağım)
Benimkinde bunun aynısı sonucunuz ne peki öğrenebildinizmi

Hayır öğrenmedim daha da olmadım adet son adet tarihim 3 Şubat siz öğrendiniz mi yarın kan verin ?
Hayır bende 1 haftadır test yapıyorum hep negatif rica etsem testime bakarmısınız sizde de mi böyle oldu adetime 1 gün var daha

Eklentiler

• IMG_3205.webp
    IMG_3205.webp
    27 KB · Görüntüleme: 89
Hayır bende 1 haftadır test yapıyorum hep negatif rica etsem testime bakarmısınız sizde de mi böyle oldu adetime 1 gün var daha
Ben bariz görüyorum ya daha net çeker misiniz ekranı netleyin ve biraz parlaklık düşürün öyle bakalım bir kaç tane çekin

kizlar merhaba ustteEki Görüntüle 3564705 kini dün alttakini bugün yaptım bu ay klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi olmadım doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştık. Dün ilk üç dk da silik çizgi gördüm. Bugün sabah yine yaptım aynı şekilde silik çıktı görsellerin kalitesi düşüyor ama ikisinde de silik çizgi belirgin. Bat 3-4 var. Hamilelik olabilir mi acaba sizce
Sonuç ne oldu

Anca bu kadar çıkıyor ya dünde kaset test yaptım aradan 1 gün geçtikten sonra daha belli çıkmış geçerlimidir bilmiyorum ama onu da atayımmı

Eklentiler

• IMG_3207.webp
    IMG_3207.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 80
Anca bu kadar çıkıyor ya dünde kaset test yaptım aradan 1 gün geçtikten sonra daha belli çıkmış geçerlimidir bilmiyorum ama onu da atayımmı
[
Yarın kan verme şansınız varsa kan verin erken verince öğleden sonra çıkıyor

Bence kaset testle deneyin zaten gecikmeniz varmis. Hatta ben olsam direkt kana giderdim. Benim kaset testler pozitif erken gebelikte pozitif yarın kana gidicem inşallah

Yok gibi duruyor değilmi bak kaset testi de atayım size

Eklentiler

• IMG_3217.webp
    IMG_3217.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3216.webp
    IMG_3216.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 81
(Testleri atacağım)
Naptınız acaba test verdinizmş

Back
X