Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar reglim bir gün gecikti kasık ağrılarım var iki kere denemiştik olmamıştır diye düşündüm ilk kez denedik testim böyle çıktı hamile olabilir miyim
Eki Görüntüle 3734046
Eki Görüntüle 3734047
arkadaşlar reglim bir gün gecikti kasık ağrılarım var iki kere denemiştik olmamıştır diye düşündüm ilk kez denedik testim böyle çıktı hamile olabilir miyim
Eki Görüntüle 3734046
Eki Görüntüle 3734047
Eki Görüntüle 3734046
Eki Görüntüle 3734047
Zaten gebelik ve regl belirtileri bire bir aynı oluyormuş tek fark regl olmuyormuşsn o yüzden yaşadığınız şey aslında çok normal bir kan verip yarın kesin emin olun hayırlı olsun