Silik çizgi..Gebelik var mı kızlar🦋

ogretmen57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
11
2
30
Kızlar 6 kasımda yumurtlama günü ilişkiye girdim, şu an 4 gün gecikti reglim..test bu şekilde çıkıyor, tek ki olan bu sabah yaptığım , diğerleri dün.Siz ne düşünüyorsunuz ..

Eklentiler

• image.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 51
Öyle mi diyorsunuz negatif çıkar diye endişeliyim Rabbim sağlıkla nasip etsin isteyenlere de bana da inşallah ama niye silik çıkıyor sizce ona takıldım

tam çizgi olmaması endişendirdi beni, böyle çıkıp da kan testi yüksek olan var mıdır acaba
Bence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28di

Bence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28di
Öyle mi diyorsınuz..onu da çok duyuyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın beş gün gecikmiş oluyorum eğer olmazsam kan versem mi

Öyle mi diyorsınuz..onu da çok duyuyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın beş gün gecikmiş oluyorum eğer olmazsam kan versem mi
Amin amin.. Ver bence zaten gecikmen var pozitifi görmüşsün. Test de laboquickmiş genelde doğru sonuc verir ben de o markayı kullanıyorum hiç yanlıs alarm vermedi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…