- 24 Kasım 2024
- 11
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi ogretmen57
Bence hamilesinizKızlar fikir verinnn
Bence hamilesiniz
Bence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28ditam çizgi olmaması endişendirdi beni, böyle çıkıp da kan testi yüksek olan var mıdır acaba
Öyle mi diyorsınuz..onu da çok duyuyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28di
Amin amin.. Ver bence zaten gecikmen var pozitifi görmüşsün. Test de laboquickmiş genelde doğru sonuc verir ben de o markayı kullanıyorum hiç yanlıs alarm vermedi bendeÖyle mi diyorsınuz..onu da çok duyuyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahyarın beş gün gecikmiş oluyorum eğer olmazsam kan versem mi
Allah razı olsun yorumunuz içinAmin amin.. Ver bence zaten gecikmen var pozitifi görmüşsün. Test de laboquickmiş genelde doğru sonuc verir ben de o markayı kullanıyorum hiç yanlıs alarm vermedi bende
Ay hadi hayırlı olsun inşallahKan sonucun 534 küsür çıktı kızlar
Teşekkür ederim canımAy hadi hayırlı olsun inşallah