Silik çizgi..Gebelik var mı kızlar🦋

ogretmen57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
10
2
30
Kızlar 6 kasımda yumurtlama günü ilişkiye girdim, şu an 4 gün gecikti reglim..test bu şekilde çıkıyor, tek ki olan bu sabah yaptığım , diğerleri dün.Siz ne düşünüyorsunuz ..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 49
Öyle mi diyorsunuz 🥹 negatif çıkar diye endişeliyim Rabbim sağlıkla nasip etsin isteyenlere de bana da inşallah🙏🏻 ama niye silik çıkıyor sizce ona takıldım

🙏🏻🙏🏻 tam çizgi olmaması endişendirdi beni, böyle çıkıp da kan testi yüksek olan var mıdır acaba
Bence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28di

Bence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28di
Öyle mi diyorsınuz..onu da çok duyuyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 yarın beş gün gecikmiş oluyorum eğer olmazsam kan versem mi

Öyle mi diyorsınuz..onu da çok duyuyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 yarın beş gün gecikmiş oluyorum eğer olmazsam kan versem mi
Amin amin.. Ver bence zaten gecikmen var pozitifi görmüşsün. Test de laboquickmiş genelde doğru sonuc verir ben de o markayı kullanıyorum hiç yanlıs alarm vermedi bende 🤍

X