Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6 kasımda yumurtlama günü ilişkiye girdim, şu an 4 gün gecikti reglim..test bu şekilde çıkıyor, tek ki olan bu sabah yaptığım , diğerleri dün.Siz ne düşünüyorsunuz ..
Öyle mi diyorsunuz negatif çıkar diye endişeliyim Rabbim sağlıkla nasip etsin isteyenlere de bana da inşallah ama niye silik çıkıyor sizce ona takıldım
Bence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28di
Bence testler cok silil değil gayet net görünüyor. Benim 2 kimyasal gebeliğim var çok çok silik çıkmıştı onlarda. Kamerada görünmeyecek kadar silikti yani.. beta 45ti birinde diğerinde 28di
Amin amin.. Ver bence zaten gecikmen var pozitifi görmüşsün. Test de laboquickmiş genelde doğru sonuc verir ben de o markayı kullanıyorum hiç yanlıs alarm vermedi bende
Amin amin.. Ver bence zaten gecikmen var pozitifi görmüşsün. Test de laboquickmiş genelde doğru sonuc verir ben de o markayı kullanıyorum hiç yanlıs alarm vermedi bende