• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi gebelik var mı

Nothing

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
26
4
6
29
Merhaba arkadaşlar.Bu testi sabah yaptım ilk bes dakika içinde de silik çizgiyi gördüm.Yani gördüm diye düşünüyorum.Ancak bir iki saat sonra erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce nedeni ne olabilir erken gebelik testi daha güvenilir midir?

Eklentiler

• 2CE29144-9BF9-4925-8319-6E118F954496.jpeg
    2CE29144-9BF9-4925-8319-6E118F954496.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 179
Merhaba arkadaşlar.Bu testi sabah yaptım ilk bes dakika içinde de silik çizgiyi gördüm.Yani gördüm diye düşünüyorum.Ancak bir iki saat sonra erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce nedeni ne olabilir erken gebelik testi daha güvenilir midir?
Bunda var görünüyor canım 2 saat sonra yaptığın teste çıkmama sebebi acaba idrarın yeterince beklemdiginden olabilir mi çünkü ne kadar beklerse beta hcg o kadar çogalırmış idrarda bu yüzden sabah ilk idrarla yapılsın diyorlar eger gün içinde yapacaksan da 3 4 saat sonra yapmalı ve bu sürede sıvı tüketimin az olması gerekirmiş

Bunda var görünüyor canım 2 saat sonra yaptığın teste çıkmama sebebi acaba idrarın yeterince beklemdiginden olabilir mi çünkü ne kadar beklerse beta hcg o kadar çogalırmış idrarda bu yüzden sabah ilk idrarla yapılsın diyorlar eger gün içinde yapacaksan da 3 4 saat sonra yapmalı ve bu sürede sıvı tüketimin az olması gerekirmiş
İnşallah öyledir canım cok teşekkürler

Bu test pozitif.
Eğer daha sonra sıvı alımınız arttıysa ve oyle test yaptıysanız, diğer testte çıkmaması normal. Yeni bir gebelik gibi ilk testine göre;) hayırlı olsun inşallah.

Görünüyor silik pembe şimdiden hayırlı olsun testi tekrarla yinede

İkisininde yanlış olma ihtimali var. Ben erken gebelik testinde saniyesinde pozitif görmüş olmama rağmen gebe değildim. Yarın ilk idrarla tekrarlayın testi zaten varsa çıkar

Canım son durumun nedir bir gelişme varmı benimde testim silik çıktı o yüzden merak ediyorum

Ben unutmuşum bunları. Kızım 2012 doğumlu. Eskiden testler hemen göstermezdi. Adetim 4 gün gecikti. Test yaptım negatifti. Sonra baktım silik pembe çizgi var. Emin de olamadım.Anlamadım. Regl de olacak gibiyim? Böyle olan oldu mu?

Back