- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi ikipisiannesi
Kızlar adetim bir gün geçti şuan kaşık ağrılarım var hafif erken gebelik testi yaptım silik cizgi anlamadım yorumlarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hala silik çıkıyor beklicem adet olmazsam doktora giderim belki kimyasaldir dün sag kasik ağrım batmam oldu yerleşme olabilir bilmiyorum silik çıkması moralimi bozduSonuç ne oldu
Ay inşallah canım azın bal yesin hafif yollayan kaşık ağrılarım var adet olcak gibi yarın gidip vericem olmazsamKan ver canım var belli
canım genelde 0-5 arası negatif oluyor. Doktorlar kesın gebelık var demek ıcın 16-24 arasını pozıtıf kabul edıyor. sen kan testını 48 saat sonra tekrarla bana kalırsa ama testlerınde çizgilerin çıkmış. benım gecıkmemınde ılk günü çizgim aynı senınki gibiydi kımyasal sandım kan vermeye bıle gecıkmenın 5 gününde gıttım 1182 cıkmıstı.Kızlar bugün adet günümmüş yazmışım ben gecime var saniyodum kan verdim 5,62 çıktı yukselirmiki
Ay inşallah canım benim iki oğlum var onlarda çok net kırmızı çizgi yüksek değerler gördüm bu nazlı nazlı biraz umarım sağlıkla yükselir ve kizcem olurGeç döllenme olabilir. Benim negatif bütün değerlerim maksimum 2.5 falan çıkıyordu. Tam 11 sene önce senin gibi çok düşüktü değerim eşime bile soyleyememistim. 2 güne bir tekrarladı testi duzei yükseliyordu. Her 2 günde değerin 2 katına çıkması gerekiyor. Şimdi kizim 11 yaşında. Darısı başına ins.
Evet canım 3 gün sonra testin tekrarlanmasi gerekir yazıyor hayırlısı adet olmazsam beklemek istiyorum birkaç gün hayırlısı olsun inşallahcanım genelde 0-5 arası negatif oluyor. Doktorlar kesın gebelık var demek ıcın 16-24 arasını pozıtıf kabul edıyor. sen kan testını 48 saat sonra tekrarla bana kalırsa ama testlerınde çizgilerin çıkmış. benım gecıkmemınde ılk günü çizgim aynı senınki gibiydi kımyasal sandım kan vermeye bıle gecıkmenın 5 gününde gıttım 1182 cıkmıstı.
Gebesin benimki de böyle Şuan gebeyimKızlar adetim bir gün geçti şuan kaşık ağrılarım var hafif erken gebelik testi yaptım silik cizgi anlamadım yorumlarmisinizEki Görüntüle 3429640 Eki Görüntüle 3429641
Merhaba benim adetime 3-4 gün var dün kan verdim 3.4 çıkmıştı bugün ilk idrarla sanki hayalet çizgi var gibi. Sizde de böyle olmuş muydu?Gebesin benimki de böyle Şuan gebeyim
Ben de benzer şeyleri yaşadım. 4 gün önce erken gebelik testi yapmaya başladım hep silik çizgi çıktı. Bugün adet günüm ve kan verdim 138 çıktı. Zaten 3-4 gün geç yumurtlamam oluyor. Bakalım tutunacak inş hayata mini embriyom ♥Merhaba benim adetime 3-4 gün var dün kan verdim 3.4 çıkmıştı bugün ilk idrarla sanki hayalet çizgi var gibi. Sizde de böyle olmuş muydu?
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bizlere de dua edinBen de benzer şeyleri yaşadım. 4 gün önce erken gebelik testi yapmaya başladım hep silik çizgi çıktı. Bugün adet günüm ve kan verdim 138 çıktı. Zaten 3-4 gün geç yumurtlamam oluyor. Bakalım tutunacak inş hayata mini embriyom ♥
Merhaba benim de 2-3 gün geçti ve aynı sizin gibi kan verdiniz mi4 gün gecikti, durum bu, sizce var mı bişi, hayal mi görüyorum?