• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kimim_benn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba herkese,
Regl olmama 6 gün kaldı. Bugün erken gebelik testi aldım çünkü bazı belirtileri yaşıyorum. Regl belirtisi olmadığına eminim çünkü en fazla 1 2 gün önceden belirtim olurdu, yaklaşık 3-4 gündür gebelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler yaşıyorum. Yumurtlama dönemimde iliski olmustu, planliydi zaten ama testte ışıkla baktigimda daha net görünen bir cizgi var. Açılan konularda da benimki gibi sonuçlar atıp hamile olduğunu öğrenenler olmuş, ben de sormak istedim ☺️☺️

Eklentiler

• IMG_20240528_203919.jpg
    IMG_20240528_203919.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_20240528_203911.jpg
    IMG_20240528_203911.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 210
Aynen bende bu şekildeyken öğrenil kan vermiştim beta hcg 30 çıkmıştı :)

Bence gidip hemen verin ben öyle yapmiştim uyuyamazsınız yoksa 😂 erken öğrenince bekleme süresi uzuyor ama bilginiz olsun 😂 bize de haber verinn umarım vardır🙏🏻

Seninki baya belirgin. :) Bence kan verip öğrenebilirsin ama erken öğrendigin için her halükarda düşük çıkacaktır. Önemli olan 10 un üzerinde olması Şimdiden hayırlı olsun :)))
inşallah ya. aslında yapmayacaktım test ama migren ağrılarım tuttu bugün, test yapayım negatifse vicdan azabı çekmeden ağrı kesici alırım diye düsünüp yaptım testi. hiç beklemiyordum 😂

Seninki baya belirgin. :) Bence kan verip öğrenebilirsin ama erken öğrendigin için her halükarda düşük çıkacaktır. Önemli olan 10 un üzerinde olması Şimdiden hayırlı olsun :)))
Merhaba 9,34 negatif mi

Merhaba herkese,
Regl olmama 6 gün kaldı. Bugün erken gebelik testi aldım çünkü bazı belirtileri yaşıyorum. Regl belirtisi olmadığına eminim çünkü en fazla 1 2 gün önceden belirtim olurdu, yaklaşık 3-4 gündür gebelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler yaşıyorum. Yumurtlama dönemimde iliski olmustu, planliydi zaten ama testte ışıkla baktigimda daha net görünen bir cizgi var. Açılan konularda da benimki gibi sonuçlar atıp hamile olduğunu öğrenenler olmuş, ben de sormak istedim ☺️☺️
IMG_6675.jpeg
ben sabah test yaptım sizce hamile miyim

Back