Artiemd ise güvenme canım 13 gün vardı regle banada silik çizgi çıkardi güvenme o teste farklı marka ile yapMerhaba adetim 3 gün geçti sizce hamile miyim çizgi var mı yok mu anlamadım böyle olan var mı
Beta verdim bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinArtiemd ise güvenme canım 13 gün vardı regle banada silik çizgi çıkardi güvenme o teste farklı marka ile yap
Beta verdim hayırlısı olsun hepimiz için :/Artımed ya da days doctorsa güvenme bende hep silik çizgi çıkardı kanda negatifti
Hadi inşallah guzel haber gelir bende innovita gebelik vardı onu yaptım çok silik çıktı gözle görünür ama resimde yok 10 gün var bata ama benimki düzensiz 30 baz aliom 26 günde oluyor 29 27 bakalimBeta verdim hayırlısı olsun hepimiz için :/
Hadi bakalım hepimiz güzel haberler alalım sonucum çıkınca yazarımHadi inşallah guzel haber gelir bende innovita gebelik vardı onu yaptım çok silik çıktı gözle görünür ama resimde yok 10 gün var bata ama benimki düzensiz 30 baz aliom 26 günde oluyor 29 27 bakalim
TabiiHadi bakalım hepimiz güzel haberler alalım sonucum çıkınca yazarım
Daha çıkmamışdir benceSonuç ne oldu canım
Negatif çıktı cidden nasıl yanıltıcı olabiliyor bu kitler
Negatif çıktı nasıl yanıltıcı olabiliyor bu testler bir daha almıcamSonuç ne oldu canım
Kaç çıktı sonucNegatif çıktı nasıl yanıltıcı olabiliyor bu testler bir daha almıcam
<2 çıktıKaç çıktı sonuc