Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi çıktı acil
- Konu Sahibi Dfdefs
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- silik gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Haziran 2021
- 155
- 40
- 28
- 27
Bence var hayırlı olsunMerhaba adetim gecikti test yaptım Silik çizgi çıktı ikinci tez tekrarladım yine silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
Bende geçen ay yaptım silik çıktı maalesef yoktu ama arkadaşımın çıktı birkaç gün sonra tekrarlaMerhaba adetim gecikti test yaptım Silik çizgi çıktı ikinci tez tekrarladım yine silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
- 21 Eylül 2021
- 162
- 89
- 13
- 26
Hamilemisin gittin mi doktora ikinci silik çizgi hamilelik belirtisi inşallah hamilesindirMerhaba adetim gecikti test yaptım Silik çizgi çıktı ikinci tez tekrarladım yine silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
- 29 Eylül 2021
- 30
- 2
- 1
- 25
Kızlar merhaba benimde en son 16-21-26 tarihlerinde ilişkim oldu son iki gündür ağzımda metal tat var reglime 6 gün var bugünden itibaren dün bi erken gebelik testi yaptım bi karartı görüyorum gibi sizce varmıdır aklım çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirimHamilemisin gittin mi doktora ikinci silik çizgi hamilelik belirtisi inşallah hamilesindir
Eklentiler
Valla olabilir sanırım bende aynı marka testi yaptım benimde silik çıktı bugün tam Regalim 1 gün geçti benim ilk hamileliğimdede de silik çizgi çıkmıştı ve hamileydim şimdi kafam çok karıştı yine ekte paylaştım dikkatli bakınca silik bi çizg çıkıyor ama bilemedim belki testte hata vardırKızlar merhaba benimde en son 16-21-26 tarihlerinde ilişkim oldu son iki gündür ağzımda metal tat var reglime 6 gün var bugünden itibaren dün bi erken gebelik testi yaptım bi karartı görüyorum gibi sizce varmıdır aklım çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
Eklentiler
- 29 Eylül 2021
- 30
- 2
- 1
- 25
Canım allah içindekini versin ama ben görüyorum silik çizgiyi benim çizgi o kadar net gözükmüyor sanırım beklemiş halimi bu acabaValla olabilir sanırım bende aynı marka testi yaptım benimde silik çıktı bugün tam Regalim 1 gün geçti benim ilk hamileliğimdede de silik çizgi çıkmıştı ve hamileydim şimdi kafam çok karıştı yine ekte paylaştım dikkatli bakınca silik bi çizg çıkıyor ama bilemedim belki testte hata vardır
Bende senin kini azda olsa görüyorum canım çok fark yok bence aramızda ilk 5-6 dakka içinde çıkan sonuç benimki zaten beklemiş test bence geçerli olmaz tabi yine Allah bilir ama ben telle 5 gün kala yaptığımda negatifti bugün değilim 1 gün gecikti sonuç bu bakalım kısmet artık ama mutlaka bilgilendir benide merak ettim şimdi seniilk gebeliğin mi olacakCanım allah içindekini versin ama ben görüyorum silik çizgiyi benim çizgi o kadar net gözükmüyor sanırım beklemiş halimi bu acaba
- 29 Eylül 2021
- 30
- 2
- 1
- 25
İlk gören sensin valla herkes yok diyorda normalde bembeyaz olurdu birde beta hcg 2,39 olması aklımı karıştırdı kasık ağrılarım devam ediyor inanılmaz bi dolgunluk hissi var nasip olursa iş çıkışı kan vermeyi düşünüyorum çünkü ben haldue huldur iş yapıyorum ağır falan dinlemeden Allah nasip ederse ilk olucqk 1,5 senelik evliyim senin canımBende senin kini azda olsa görüyorum canım çok fark yok bence aramızda ilk 5-6 dakka içinde çıkan sonuç benimki zaten beklemiş test bence geçerli olmaz tabi yine Allah bilir ama ben telle 5 gün kala yaptığımda negatifti bugün değilim 1 gün gecikti sonuç bu bakalım kısmet artık ama mutlaka bilgilendir benide merak ettim şimdi seniilk gebeliğin mi olacak
Hayırlısı olsun hakkında umarım sonuç istediğin gibi çıkar bitişe haberdar et mutlaka gerçi bu kadar silik çıkınca hcg de düşük çıkıyo doktorlarda net bişey söyleyemiyor ama en kesin sonuç kan testi işteİlk gören sensin valla herkes yok diyorda normalde bembeyaz olurdu birde beta hcg 2,39 olması aklımı karıştırdı kasık ağrılarım devam ediyor inanılmaz bi dolgunluk hissi var nasip olursa iş çıkışı kan vermeyi düşünüyorum çünkü ben haldue huldur iş yapıyorum ağır falan dinlemeden Allah nasip ederse ilk olucqk 1,5 senelik evliyim senin canım
- 29 Eylül 2021
- 30
- 2
- 1
- 25
Aynen 2,39 benim için yüksek bi rakam hep 0,100 veya 1.20 şaşırdım açıkcasıHayırlısı olsun hakkında umarım sonuç istediğin gibi çıkar bitişe haberdar et mutlaka gerçi bu kadar silik çıkınca hcg de düşük çıkıyo doktorlarda net bişey söyleyemiyor ama en kesin sonuç kan testi işte
- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
Sonucinuz çıktı mi?Aynen 2,39 benim için yüksek bi rakam hep 0,100 veya 1.20 şaşırdım açıkcası
- 29 Eylül 2021
- 30
- 2
- 1
- 25
En son gittiğimde yani 1 hafta falan oluyor sanırım 0.100 çıktı bidahada gitmedim adette olmadım daha döngümün 34. Günündeyim şuandaSonucinuz çıktı mi?