• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik cikan test

Cilgink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
16
6
36
31
Merhaba arkadaşlar 17.05.2019 3.asilamami oldum adetim 10 gün gecikti dün test yaptm ikinci çizgi silik cıktı birkaç hamilelik belirtisi yasıyorum ama daha öncekiler hüsran olduğu için yine hayal kırıklığım olsun istemiyorum silik çıkması gebeliği doğrular mi ???

Merhaba arkadaşlar 17.05.2019 3.asilamami oldum adetim 10 gün gecikti dün test yaptm ikinci çizgi silik cıktı birkaç hamilelik belirtisi yasıyorum ama daha öncekiler hüsran olduğu için yine hayal kırıklığım olsun istemiyorum silik çıkması gebeliği doğrular mi ???

Canım bende silik ikinci çizgiyle öğrendim gebeliğimi. Koş hemen kan ver 😊

Neden kan vermediniz ?

Canım neyi bekliosun benim öyle testim de çizgi görecem donumla terligimle en yakın polikliniğe yada sağlık ocağına koşarim koş anam koş sende koş:KK4:
Siz beni guldurdunuz Allah da sizi güldürsün...bekliyorum tez zamanda çift çizgili testi:) hayirlisiyl ve sağlıkla olsun insallah

aşılama nasıl yapılır bilmiyorum çatlatma iğnesi oldunuz mu ama tahmin ediyorum ki olduysanız bile üzerinden 12 günden çok geçmiştir hamilesiniz bence doktorunuz size test günü vermemişmiydi bence hemen kan verin

Bende aşılama oldum adete 4 gun kala kan degeri 1.65 cikti . Buda dünki testim
2276771
dün adet günümdü test yaptım silikti hala adet olmadım tutmuş olabilir mi

Tutmus heralde cnm catlatma iğnesinin de etkisi olabilir cnm sen kan ver koş anam koş :KK4:

Tutmus heralde cnm catlatma iğnesinin de etkisi olabilir cnm sen kan ver koş anam koş :KK4:
Ignenin etkisi 15 gun suruyor mu kii . Adete 4 gun kalada erken gebelik testinde silik çıktı onun üzerine kan vermiştim . Yarın kan vericem rabbim benide sevindirir inşaallah kuzumm🙏😊

Ignenin etkisi 15 gun suruyor mu kii . Adete 4 gun kalada erken gebelik testinde silik çıktı onun üzerine kan vermiştim . Yarın kan vericem rabbim benide sevindirir inşaallah kuzumm🙏😊
Dualarım seninle kuzum güzel haberi bekliyorum:anneadayı::KK200:

Hemen kan testi yaptırın bencede 😍 benim de ilk testim çok silik çıkmıştı.

Hemen kan testi yaptırın bencede 😍 benim de ilk testim çok silik çıkmıştı.
Aşılamam var ya benim o yüzden kafam karıştı ya sasirtiyosa beni diye . Kan yarın verebilcem bugün tekrar test yapicam bakalım koyulaşma yada çizgi yine çıkacakmı 😊

Back