- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Sadece02matilda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak nasıl bir durumdu geçen ay yaşadığınız acabaİnşallah vardır canım geçen ay bende öyle oldu çıktı ama kanda negatifti inşallah senin öyle değildir .
Testlerimde çift çizgi göründü hatta ovulasyonda da lakin yanlış yazdım kan testi kanamam gelince bakıldı . 2 çıktı[/
Bu şekilde çıkıyorduTestlerimde çift çizgi göründü hatta ovulasyonda da lakin yanlış yazdım kan testi kanamam gelince bakıldı . 2 çıktı
Ben bu sabah yaptim bundan biraz daha koyu. Ama yine de çok silik. 20 dk da ciktiBu şekilde çıkıyordu
Hayırlı uğurluGebelik var mi
İnşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim 5 yaşında bir çocuğum var çok şükür. O da biraz geç oldu. Bakalım bu olacak mı. Daha önce de bir düşük yaptım. Bir de kimyasal gebelik var.Hayırlı uğurlu
Eli ayağı düzgün aklı bütün kucağınıza nasıp olsun
Takip edenlerin olduğunu biliyorum. Ben de benzer durumda olanları hep merak Edip buradan okuyordum. Ornek olması açısından sureci yazmaya devam edecegimİnş bozuk değildir
Haberdar edin bizi de
Teşekkür ederizTakip edenlerin olduğunu biliyorum. Ben de benzer durumda olanları hep merak Edip buradan okuyordum. Ornek olması açısından sureci yazmaya devam edecegim