Saç Rengi ve Saç Boyama SİLİCİ hakkında bilgisi olan lütfen bni aydınlatırmısınız.......

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
slm kızlar yaklaşık 4 aydır bakır kahwe kullanıyorum çokda memnunum aslında ama hamilelik düşündüğüm için açık kumrala boyatmaya kaar werdim çünkü bakır kahwe dipleri çıktımı hmn boya istiyo

ama biçok kuaföre gittim kimisi oryalle açarız üstüne boyarız dedi kimiside silici diye bşyden bahsetti brz pahallı ama saçını yıpratmaz dedi
siliciyi sürüp 15 dk beklicez snr istediğin renge boyarız dedi
ama bnm kafam karıştı bi fikri olan warmı ya....
direk boya sürsem olmazmı kiii:97:

Bakır kahweden direk acık kumral tutmaz. Boyaya boyaya oturur renqi o da 2 3 ayını alır. Hemen olsun istiyorsan actırarak yap. siliciyide duydum ama yeni boyanan sacın boyasını akıtıyor diye biliyorum.

Bakır kahweden direk acık kumral tutmaz. Boyaya boyaya oturur renqi o da 2 3 ayını alır. Hemen olsun istiyorsan actırarak yap. siliciyide duydum ama yeni boyanan sacın boyasını akıtıyor diye biliyorum.
hemen olsun istiyorum cnmm açtırarak yap dediğinde oryal sanırım saçlarım çok uzun we korkuyorum yıpratçaklar diye
siliciyi tawsiye etti ufff ne kdr karasız kaldım yaa

Ben acıcı kullandım ama kuaförde neyle actı bilmiyorum saclarımında yarısından fazlasını feda etmistim.))
Ama qenelde forumda qördüqüm kadarıyla herkes palettenin acıcısından memnun sende bir dene istersn.

Benim gittiğim bir kuaför boyanın içine bir miktar silici koyup boyamıştı. Saçım kızıla boyalıydı, aka aka bakıra kaçmıştı biraz, istediğim gene kızıldı içinde biraz turunculuk olan (hatta foto götürmüştüm), istediğim boya da olduğu gibi tuttu. Bana alttaki rengi aldım, yenisini koydum, demişti :) ve fiyat farkı falan da yapmadı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…