Şilede yaşama fikri nasıl ola

kiziminannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
134
28
35
ümraniyede kirada oturuyorum kalabalıktan her çeşit insanla karşılaşma korkusunda rahat rahat dolaşamıyorum bile bu yüzden çekmeköy taraflarından ev bakarken şile geldi aklıma biz yaz kış haftasonlarımızı hep şile ve cevresinde geçiriyoruz orman deniz hep buralarda geziyoruz dogaya hayranız eşim veben.Şimdi orda yaşamak nasıl olur merak ediyorum kızım bu sene 3 yaşında orda kreş okul ne bilim alışveriş nasıl olur orda yaşayanlar beni bilgilendirsin lütfen

Hayatının hatası olur.

Eşinin işyeri nerde, akşam9-10 dan önce gelemeyecek. Aniden eczane o bu şu lazım olsa bulmayacaksın.

Arkadaşların ailenle kafana esince evden çıkıp huluşamaycaksın ep trafik gözeteceksin.

Eşimin iş yeri Ümraniye dudulluda en büyük sıkıntımız trafik zaten burda da bi oazar bi yere gidelim diyoruz trafik öldürüyor

Eşimin iş yeri Ümraniye dudulluda en büyük sıkıntımız trafik zaten burda da bi oazar bi yere gidelim diyoruz trafik öldürüyor

Yine çok uzak değilmiş, biz de böyle bir maceraya atıldım geçen seneler. Üstüne hamile kaldım.
Kendimi dağa kaldırılmış, kaçırılmış gibi hissediyorum maşesef.

Aniden bir şey oşsa hastane yok, iyi kuaför market restaurant yok. Çocuğunu parka götürsen insan yok. Bir tek yazın tadı çıkar sonra eziyet. Yazın da o sevmediğiniz kalabalık olacak.

Market bakkal terzi kuru temizleme tatlıcı kuaför eczane hastane avm park bankamatik ptt kargo.. Hani bunlar önemsiz gibi fözülüyor ama hepsinin bir arada bulunması büyük nimet.

Bir de orada kalabalık yerlerin aksine çocuğunuza daha fazla dikkat etmelisiniz.

Ben kendim çok çektiğimden oyum olumsuz. Tatlı bir macera değil eziyet oluyor hele de çocukla.

Burda pek arkadaşım cevrem yok hepsi konyada ve ordudalar o yüzden oturdugum yerden ayrılmak bana zor olmayacak ama dedigim gibi kızım seneye kreşe başlayacak ondan sonra okul eczane doktor hepsi çok mu sıkıntı olur bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…