sileceklerimizi kaldıran gizemli komşu

Apartmanın önünde eğer girinti varsa apartmana ait park yeridir zaten orası sokak değil. Eğer alt kattakilerin pencere önüyse veya balkon altıysa ASLA park edemezsiniz. Gayet medeni bir protesto şekli. Aracınızı çizip çektirmediklerine şükredin.
Park edecek yer yoksa daha uzağa gidilecek veya kendinizce çare bulup boş yer kollayacaksınız.

Bu durumda haklılar. Hiçbir apartmanın giriş kapısı önüne park yapılmaz, bu sebepten dolayı.
Apartmanın giriş kapısı değil. Site burası. Blok girişi ve çocuk parkının yaninda araç giriş için yeri var. O alan araba için hatta taş döşenmiş . Ama uzun süreli park alanı değil. Kısa işler için araç girebiliyor.

Apartmanın giriş kapısı değil. Site burası. Blok girişi ve çocuk parkının yaninda araç giriş için yeri var. O alan araba için hatta taş döşenmiş . Ama uzun süreli park alanı değil. Kısa işler için araç girebiliyor.
Ambulans giremiyor demesi uzun park edenler için diyor. Benim iki park etmem de de max yarım saat durmusumdur. O kadar bile değil. Hasta getirmek icin elbette blok girisine yanacagim. Diğer türlü 5-10 dakika yürümesi gerekiyor. Eşya indirip bindirmek için vs de herkes kısa sureli kullanıyor. O alanın amacı o zaten.

Apartmanın önünde eğer girinti varsa apartmana ait park yeridir zaten orası sokak değil. Eğer alt kattakilerin pencere önüyse veya balkon altıysa ASLA park edemezsiniz. Gayet medeni bir protesto şekli. Aracınızı çizip çektirmediklerine şükredin.
Park edecek yer yoksa daha uzağa gidilecek veya kendinizce çare bulup boş yer kollayacaksınız.
Dağda mı yaşıyorsunuz ? Aracımızı çizmedikleri için şükretmemiz gerektiğini söylediğinize göre…
Birisi dokunmaya cüret etsin bakalım aracıma neler oluyor

sizin yine silecekleri kaldirmislar, biz kendi binamizin otoparkina aracı dikine park ettik kendi aracimizi feda edip, çünkü üst kattan balkon cami sarkiyodu her an düşebilirdi.
bunuda binadakiler biliyodu zaten kimse ses çıkarmadı biri hariç.
adam trafik şubeyi aramış aracı çektiriyodu nerdeyse 🤣

merhaba
arabamızı dışarıya park ediyoruz. evimizin önünde boş yer olmayınca biz de karşı apartmanın önüne park ediyoruz. telefonumuz camda yazılı olduğu halde sileceklerimiz kaldırılıyor. oraya park eden her araca aynı şey yapılıyor. günün belli saatlerinde açılan su deposu var küçük ama onun da girişine park etmiyoruz.dikkat ediyoruz. en son aynı şey olunca apartmanda balkonda oturan birine sordum görmediğini haberi olmadığını söyledi. bu durumdan şikayetçiyiz. sizce ne yapmalı? yer kalmayınca park edebileceğimiz bir yer yok başka. en son çare orası.
Sileceğin kaldırılmasının manası buraya park etme demektir , park ettiğiniz yer uygun bir yer değil mi acaba ..

Dağda mı yaşıyorsunuz ? Aracımızı çizmedikleri için şükretmemiz gerektiğini söylediğinize göre…
Birisi dokunmaya cüret etsin bakalım aracıma neler oluyor
Neler oluyor ?
İnsanların odalarının pencerelerinin önüne park etmek çok mu iyi ?

Evet burda gerekirse kaldırıma park ediyor araçlar, hata bazı yerlerde arabanın sağ tekerleri kaldırımda olmak zorunlu.
Ayrıca sileceği kaldırmak araca zarar vermesi değil mesele, sizin yaptığınız hareketin medeniyetsizliği konu.
Sizene? Oranın sahibi bile 437 TL ceza kesip geçiyor, size noluyor? Çok rahatsızsanız çağrın ceza kestirin bari maddi anlamda bir faydanız olsun.
Ha birde diyelim o sıra araca zarar verdiniz, sigorta, kasko, mahkeme ile uğraşmayıda göze alıyorsunuzdur inşallah.

Dediğiniz şeylerle uğraşmak benim işim zaten. O nedenle sıkıntı yok, sakin olun.

Hanımefendi bilmediğiniz bir şey var bu konuda. Trafik kurallarına uymayan magandaları, sileceklerini kaldırmak suretiyle (arabaya zarar vermekten bahsetmiyorum) protesto ediyorum kendimce.

Protesto da vatandaşlara, ülkemizde anayasa ile tanınmış bir haktır.

Yanlış olan bir şeyi bu kadar hırsla ve ısrarla savunmak niye?

Neler oluyor ?

E giriş katların/bodrum katların vs ucuz olmasının sebebi evin ışık almaması önüne araç park edilme ihtimali falandır.
İyi kötü değil ki mesele, giriş katta oturup canımın önüne araç koyulmasın diye bir şey yok yani. O zaman üst katlarda otur.

Dediğiniz şeylerle uğraşmak benim işim zaten. O nedenle sıkıntı yok, sakin olun.

Hanımefendi bilmediğiniz bir şey var bu konuda. Trafik kurallarına uymayan magandaları, sileceklerini kaldırmak suretiyle (arabaya zarar vermekten bahsetmiyorum) protesto ediyorum kendimce.

Protesto da vatandaşlara, ülkemizde anayasa ile tanınmış bir haktır.

Yanlış olan bir şeyi bu kadar hırsla ve ısrarla savunmak niye?
Çünkü ortada yanlış yok.
Protesto hakkınızı umarım her önemli konuda kullanıyorsunuzdur?!
Çünkü böyle ıldır gıcık konularda yaptığınız protestoya benim gibi birçok insan güler geçir. Ciddiye bile almaz kimse, hoş sizi ciddiye hiç birşekilde ben almam ama belki alanlar oluyordur.
İşiniz insanların sileceklerini kaldırıp burda boş duyar kasmak mı gerçekten. İnsanlar ne kolay para kazanıyor yahu 🤣🤣

Hanımlar sakin sakin mi yazışsanız acaba? Öyle bir yazışıyorsunuz ki az sonra birbirinizin arabasının silecek ve aynalarını kıracak gibi.

Medeniyet dersini ben vermiyorum ki hanimefendiciğim, kapasitesi olan herkes kendi kendine alıyor zaten.
Siz alamadıysanız gülüp geçmeye devam edin, bence sıkıntı yok.

Medeni haliniz buysa demek? :KK70:

Neyse bence sizinle polemiğe girmek benim hatam.

Size yazmayacağım, zira aynı dili konuşmuyoruz.

Bu arada daha dün yine protesto hakkımı, iki araçlık yeri ortalayarak parkeden biri yüzünden elimde yüklerle yürümek zorunda kaldığım için kullandım, bu magandalar için de kullanmaya devam edeceğim.

Neler oluyor ?
Bu mantıkla o apartmanda oturan biride mi aracını koyamaz? Sizlerin mantığına göre bir tek apartmanda yaşayanlar koyabilir ya hani o zaman bu söyleminizde saçma oluyor. Bodurum ve ya giriş katta oturanlar zaten bunu bilerek oturur. Apartman adı üstünde garajı vs olmayan yere herkes park eder. Kaç milyon insan aracını o zaman hiçbir yere koyamaz. Devletin sokağını mı tapuluyorsunuz anlamadım. Tapuluyorsanız bir zahmet garajlı sitelerde ya da müstakil evlerde oturucaksınız. Apartmanda yaşayanlar dışarıyı sahiplenemez. Bende aracımı kapımın önüne koyuyorum ama çoğunlukla yer kalmıyor adamlara burası benım kapım diyemem. Gidip belediyenin otoparkına koyuyorum. Gidip milletin aracını çizeyim protesto edeyim demiyorum çünkü saçma ve anormal benim evimin dışı beni bağlamaz benim değil

E giriş katların/bodrum katların vs ucuz olmasının sebebi evin ışık almaması önüne araç park edilme ihtimali falandır.
İyi kötü değil ki mesele, giriş katta oturup canımın önüne araç koyulmasın diye bir şey yok yani. O zaman üst katlarda otu
Bu mantıkla o apartmanda oturan biride mi aracını koyamaz? Sizlerin mantığına göre bir tek apartmanda yaşayanlar koyabilir ya hani o zaman bu söyleminizde saçma oluyor. Bodurum ve ya giriş katta oturanlar zaten bunu bilerek oturur. Apartman adı üstünde garajı vs olmayan yere herkes park eder. Kaç milyon insan aracını o zaman hiçbir yere koyamaz. Devletin sokağını mı tapuluyorsunuz anlamadım. Tapuluyorsanız bir zahmet garajlı sitelerde ya da müstakil evlerde oturucaksınız. Apartmanda yaşayanlar dışarıyı sahiplenemez. Bende aracımı kapımın önüne koyuyorum ama çoğunlukla yer kalmıyor adamlara burası benım kapım diyemem. Gidip belediyenin otoparkına koyuyorum. Gidip milletin aracını çizeyim protesto edeyim demiyorum çünkü saçma ve anormal benim evimin dışı beni bağlamaz benim değil
İnsanların odalarının pencerelerinin önüne izinsiz park etmeye meraklı olan ben değilim.
Binanın eğer girintisi varsa orası sokak değildir. Bunu öğrenip bundan sonra ona göre hareket edersiniz.
Ayrıca tapu falan ne alaka,Nereye çekiyorsunuz ki :)

benim binam kapalı garaj, sorunum yok ancak balkondan karşı binada her gün pencere önünde park eden hadsiz sürücülerin bina sakinleriyle tartışmalarını görüyorum.
Yineliyorum; eğer girinti varsa orası sokak değildir, ASLA park edemezsiniz, binanın mülküdür orası, binadakilerin de işaretli yeri olur. Öğrenin bunları 😻

İyi kötü değil ki mesele, giriş katta oturup canımın önüne araç koyulmasın diye bir şey yok yani. O zaman üst katlarda otur.
Ucuz pahalı ne ilgisi var yaa :) Aklınız hep buna mı çalışır 😻

İyi kötü değil ki mesele, giriş katta oturup canımın önüne araç koyulmasın diye bir şey yok yani. O zaman üst katlarda otu
İnsanların odalarının pencerelerinin önüne izinsiz park etmeye meraklı olan ben değilim.
Binanın eğer girintisi varsa orası sokak değildir. Bunu öğrenip bundan sonra ona göre hareket edersiniz.

benim binam kapalı garaj, sorunum yok ancak balkondan karşı binada her gün pencere önünde park eden hadsiz sürücülerin bina sakinleriyle tartışmalarını görüyorum.
Yineliyorum; eğer girinti varsa orası sokak değildir, ASLA park edemezsiniz, binanın mülküdür orası, binadakilerin de işaretli yeri olur. Öğrenin bunları 😻

Bunu yaşamıştık biz 😬

Gece 3-4 gibi geliyoruz, yer yok. Karşı apartmanın önüne koyuyorduk. Sileceklerimizi kaldırdı önce, sonra eşimi aramış (sistemden numarasını bulmuş polis olduğu için.) biz yine bir gece yer olmayınca koyduk, bu defa yamulttu.

Kapısına gidip cıngar çıkardım, yetkisi olmadığı halde eşimin numarasına baktığı için şikayetçi olacağımı söyledim, ki eşim de polis. Hatta sicili daha yüksek. Bayağı bi rezil oldu adam😬

Yani yer varken kimse keyfi koymaz zaten manyak değilse ama yer yoksa napalım. Bizim apartmanın önüne de koyuyorlar, Allah’ın yolu.

Camınıza not yapıştırın, ya da üşenmeyip pusuda bekleyin

Ucuz pahalı ne ilgisi var yaa :) Aklınız hep buna mı çalışır 😻

Girinti dediğiniz şey zaten binanın açık otoparkı oluyor. Yani sokaklara park etmeyle alakası yok bunun bence öğren. Kel alaka oluyor. O bahsettiğiniz girinti harici gayet pencere önüne park edilir. Ha sizin gibiler yok koyamaz vs derseniz belediyeyede şikayet edin bakalım ne cevap alıyorsunuz. Öyle saçma sapan girinti şu bu diyip bilgiliymiş gibi boş yapmaya gerek yok. Zira burada sizin haklıymış gibi çekmeye çalıştığınız algı saçma oluyor

X