Sılagül çayı - kilo vermenize yardımcı

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
arkadaşlar bu tarifi ben beğenerek uyguluyorum.ablam bir proğramdan almış
tarifi grub arkadaşlarıma verince 3. takımdan nam ablamda bu tarifi ben verdiğim için adını sılagül çayı koydu.
hergün düzenli yapın benim gibi tembel bağırsaklarınız varsa günde 2 kere ziyeret edersiniz tuvaleti buna güzel bişey. zaten içindeki yağ yakmaya yardımcı şeyler.kilo vermenizi hızlandırıyor. ve bence sıkılaştırıyorda.64 kilo olmama rağmen kimse inanmıyor kiloma ki boyum 1.55
gelelim tarife

1.5 litre kaynar suyun içine
1 adet çubuk tarçın(havanda dövülecek ama un gibiolmayacak küçük parçalar halinde olsa yeter)
2 tatlı kaşığı tere tohumu
2 tatlı kaşığı maydanoz tohumu(alırken kaynatıp içeceğinizi söyleyin ilaçlı olmasın)
1 tatlı kaşığı toz zencefil
hepsini karıştır demlensin.gün içinde aç tok iç farketmez benim gibi kabızlık sorunu olanlara birebir

faydasını görürüsünüz inşallah bana dua etmeyide unutmayın emi.

ben bazen sinameke otu içiyorum ama onunda zararları var sık tüketildiğinde ama bunuda deneyeceğim teşekkürler.

ben bazen sinameke otu içiyorum ama onunda zararları var sık tüketildiğinde ama bunuda deneyeceğim teşekkürler.

canım sinameki evet uzun süre kullanıldığında zararlı. bende tembel bağırsak sendromu var malisef kabızlıkta kiloda etkili.ama bu çayda tere varya en az 1 en fazla 3 kere bile çıkıyorsun tuvalete.hemde sinameki gibi ağrısız sancısız.

arkadaşlar bu tarifi ben beğenerek uyguluyorum.ablam bir proğramdan almış
tarifi grub arkadaşlarıma verince 3. takımdan nam ablamda bu tarifi ben verdiğim için adını sılagül çayı koydu.
hergün düzenli yapın benim gibi tembel bağırsaklarınız varsa günde 2 kere ziyeret edersiniz tuvaleti buna güzel bişey. zaten içindeki yağ yakmaya yardımcı şeyler.kilo vermenizi hızlandırıyor. ve bence sıkılaştırıyorda.64 kilo olmama rağmen kimse inanmıyor kiloma ki boyum 1.55
gelelim tarife

1.5 litre kaynar suyun içine
1 adet çubuk tarçın(havanda dövülecek ama un gibiolmayacak küçük parçalar halinde olsa yeter)
2 tatlı kaşığı tere tohumu
2 tatlı kaşığı maydanoz tohumu(alırken kaynatıp içeceğinizi söyleyin ilaçlı olmasın)
1 tatlı kaşığı toz zencefil
hepsini karıştır demlensin.gün içinde aç tok iç farketmez benim gibi kabızlık sorunu olanlara birebir

faydasını görürüsünüz inşallah bana dua etmeyide unutmayın emi.

SONUNDA SILAGUL ÇAYININ FOMÜLÜNÜ YAZDIN
ZAHMET OLDUnaniknanikMAHSUSCUKDAN YAZMUYORDUN DİMİ SENDEN ZAYIF OLMAYALIM DİYE:dilcikar:

SONUNDA SILAGUL ÇAYININ FOMÜLÜNÜ YAZDIN
ZAHMET OLDUnaniknanikMAHSUSCUKDAN YAZMUYORDUN DİMİ SENDEN ZAYIF OLMAYALIM DİYE:dilcikar:

yok be ablacım aklıma gelmedi.ben neleri denedim biliyorsun içmediğim şey kalmadı çok zor kilo veriyorum..ama bundan memnunum hergün yaparsam mutlaka o hafta fark ediyor.

bı sorum olucak kac kere ıcıcez bu karısımı gunde? hepsını bıtırcez mı??

bı sorum olucak kac kere ıcıcez bu karısımı gunde? hepsını bıtırcez mı??

canım ben bunu 1 litre suya yapıyorum gün içinde aç tok aklıma geldikçe içiyorum bitiyor zaten ama istersen ölçüleri azaltıp daha az yapabilirsin

X